2777
2789
عنوان

من عقده ای هستم!!!!!💔💔💔🥲🥲

1004 بازدید | 50 پست

هیچچچچ وقت هیچچچچ دوستی نداشتمممم 

همیشه تو مدرسه تنهااا بودم 

نمیفهمین چقدر سخت بود

همیشه حس میکردم آدم گوهی هستم که کسی منو دوست نداره

نگین خدا رو شکر رفیق خوب نیست و رفیق وجود نداره 

آخه چند سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از وقتی که یادم میاد تنهااااا بودم

چرا؟ چیکار کنمممم🥲🥲🥲

عقده ای شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو بودم خیلی اوضاعم خراب بود و ...

ولی کلییی تلاش کردم مشاوره رفتم تا تونستم بهتر بشم الان یه ادم اجتماعی و درونگرا شدن و کلی دوست دارم و ...😍😁

سعی کنی میتونی 

بنظرم اول اگه چیزی توی ظاهرت برات خوشایند نیست رو درست کن

از این به بعد پیدا کن خب 

شاید چون درونگرای و ساکتی 

سعی کن آدم شادی باشی ت جمع قرار بگیری حتی خودت سر صحبت رو باز کن عیب چی داره

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
بیا من دوست خوبت بشم حستو نمیفهمم چون خودم همیشه شیطون ترین بودم تو جمع و دورم شلوغ

عزیزمممم🥺🥺🥺 چیکار میکنی تو جمع؟ چرا من نباید مثل تو باشم چرا در حسرت این آرزو باید باشم؟

بیا من دوست خوبت بشم حستو نمیفهمم چون خودم همیشه شیطون ترین بودم تو جمع و دورم شلوغ

دقیقا 😂

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

خودت باید سعی کنی با بقیه حرف بزنی و سر صحبت رو باز کنی..منم اینطوری بودم ،همیشه تنها بودم اما سعی کردم خجالتی بودن و بزارم کنار و نزدیک ادمایی که فکر میکردم با من هماهنگ ترم بشم و موفق هم شدم

عقده ای چه صیغه آیه به خودت نسبتش میدی خب شمادرون گرایی یامنزوی عقده اونی میگن که به دیگران حسادت میکنه ازدیگران بدش میاددوست نداره خوشبختی شادی خنده دیگران ببینه فرق داره بارفتارشما

منم مثل تو بودم خیلی اوضاعم خراب بود و ... ولی کلییی تلاش کردم مشاوره رفتم تا تونستم بهتر بشم الان ...

منظورت برون‌گرا هست؟ من میترسم برم مشاوره🥲 میشه بیای خصوصی از تجربیاتت بگی؟🥺