2777
2789
عنوان

سه ساله

159 بازدید | 13 پست

از آخرین باری که رفتم خونه مامانم اینا گذشته و 6 ماه از روزی که از دور دیدمشون 

تظاهر می‌کنم برام مهم نیستن ولی آخر شبا بدجور دل تنگ میشم 💔

اگر خوبن قدرشونو بدونید

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

از آدمای سمی هرچه دورتر باشی بنفعته

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از آدمای سمی هرچه دورتر باشی بنفعته

گاهی بودن سمی ها دلنگیزه

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

گاهی بودن سمی ها دلنگیزه

این اسمش عادته

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چیشده که نمیری دیدنشون؟

قهریم گفتن هیچوقت هیچوقت اون ورا پیدام نشه

چهارسال گذشته نه ازنزدیک دیدمشون نه ازدور فقط عکسشون حتی زنگم نمیزنن تعریف کن چیشده اگه دوس داری کن ...

قهریم بهم گفتن این ورا نزذیکت نشه و سه ساله نزدیکشون نشدم اونام یک جوری به زندگیشون ادامه دادن اینگار منی نبود

قهریم گفتن هیچوقت هیچوقت اون ورا پیدام نشه

الهی عزیزم

امیدوارم زودتر استی کنی باهاشون 

اینجوری که خیلی سختع

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
الهی عزیزم امیدوارم زودتر استی کنی باهاشون  اینجوری که خیلی سختع

نمیشه دیک هیچوقت نمیشه

اخه چرا 

چون اونا نمیخوان و به زودی دارم از ایران میرم فرصتی نیست

چون اونا نمیخوان و به زودی دارم از ایران میرم فرصتی نیست

خدا به دلت ارامش بده

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!