2777
2789

قصد داری بیاری دومی رو؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

منم دخترم ۷ سالشه و تو فکر دومی هستم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با خواهرم ۶ سال اختلاف سنی دارم اصلا هم مشکلی نداریم انقدر که باهم خوبیم خیلی بهتره نزار بیشتر بشه یا ۵ یا ۶ خیلی خوبه اینقدر اختلاف

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
چند سالته شما؟

۲۸ سالمه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اگر خدا بخواد

یکم سنش حساس هست ولی خودتم میتونی کاری کنی حسودی. نکنه 

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
زودتر بیار نزار بشه ۸ یا ۹ 

دو ماهه که اقدام هستم ولی نشده🥲

آزمایش و چکاب کامل هم رفتیم قبلش مشکلی نیست

منم دخترم ۷ سالشه و تو فکر دومی هستم

بخون گلم  بالاتر فرستادم👆

چه جوری  مراقب باشیم حسودی نکنه بچه ؟

اصلا پیش خودش نگو حسودی میکنه❌️

ازش تو کارای نینی کمک بگیر✅️

هرازگاهی بسپار بهش برو دسشویی

بگو یه دقه بیا حواست به داداشت مثلا باشه من برم بیام

همش به زبون بچه ها ،از زبون پسرت باهاش حرف بزن بزار خوشش بیاد.

بگو من صبر کردم تو بزرگ بشی بعد نی نی بیارم که تو ازش نگه داری کنی،مراقبش باشی😍

از نی نی باید فاصله بگیری حس نکنه دائم چسبیدی بهش و نسبت به اون بی توجه شدی

فیلم بچگی هاشو نشون بده بگو ببین چقدر کوچولو بودی چقدر مراقبت بودیم چقدر ناناز بودی و هستی . چقدر اسباب بازی برات خریدیم . چون کوچولو بودی باید بیشتر مراقبت می‌بودیم تا اتفاقی نیوفته برات .

زود دعواش نکن. مثلا یه کاری کرد چیزی ازدستش افتاد شکست . یا ریخت رو زمین

((((نگو تو بزرگی ))))

ازش کمک بخواه و هر کاری کرد حتی اگه درست و خوب انجام نداد  ازش تعریف کن بگو مرسی که تو هستی خیلی دوستت دارم

جلو بزرگتر ها بچه اولو دور کن.. چون ناخودآگاه نسبت بهش بی‌تفاوت میشن و توجه میره سمت نی نی

اون رو پیش خودت ببر مدام تو جمع ازش تعریف کن.

اگه اذیتت کرد نگو دوستت ندارم دیگه مامانت نیستم این جمله خیلی تاثیر منفی میزاره رو روان بچه

سخته ولی شدنیه.موفق باشی

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
دو ماهه که اقدام هستم ولی نشده🥲 آزمایش و چکاب کامل هم رفتیم قبلش مشکلی نیست

ایشالله که میشه گلم امیدت رو از دست نده توکل کن به خدا

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

برات صلوات فرستادم ان شاالله  باردار بشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

بخون گلم 👆 چه جوری  مراقب باشیم حسودی نکنه بچه ؟ اصلا پیش خودش نگو حسودی میکنه❌️ ازش ...

وای ببخشید بعد از لایک متوجه امضاتون شدم

خیلی ممنونم بابت مطالبتون🙏