2777
2789
عنوان

خداوکیلی

50 بازدید | 5 پست

چرا وقتی تاپیک میزنه کسی راهنمایی نیخواد انقدر در حق هم ظلم نیکنیم؟اگر نیاز به راهنمایی نبود طرف تاپیک نمیزد 

متاسفانه بی معنی و مفهوم ترین تاپیک ها همیشه پر بازدیدن ولی تاپیک هایی که راهنمایی نیاز دارن دریغ از یه پیام

اگر تاپیک ماهم راجع به خیانتو  خواهر شوهرو فلان و بیسار بود قطعا پربازدید میشد هیچ همه  هم نظر میدادن

.....🙂 بد نیست وقتی کسی راهنمایی میخواد راهنماییش کنیم    

خب اطلاعات نداریم🙂

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهنمایی دادن تخصص می‌خواد ولی خاله‌زنکی همه توش تخصص دارن. چرا ناراحت شدی؟

یه تاپیک زدم راهنمایی خواستم دریغ از ی جواب یعنی این همه خانم تو اقدام بیست و جهار ساعت توسایتن فقط تاپیکای خیانت و چرتوپرت پربازدید میکننن  ولی یکی که استرس داره رو راهنمایی نمیکنن.... بخدا  ادم میرنجه  من اگر تاپیک میزنم  چون تجربه ندارم وگرنه تجربه ااشته باشم ک تاپیک نمیزنم