2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه روز جات سفت بود کف سینم الان رفتی اونجا که همه میرن:)

من نمیگم همه دیدن شدی از اینا که به هیچی نه نمیگن

خیلی چیزا ازت طلبمه من کم ندیدنتم بغل من

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
الکی فکر می‌کردم قهرمانتم😁

ولی از یه جا به بعد 

دیدم کنارت نیستم من سد راهتم

اولش انقد راحت شدیم از اینا که چفتن باهم

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

میخواستم فازه دپ بگیرم که یهو کامنتت رو دیدم🤣🤣

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
میخواستم فازه دپ بگیرم که یهو کامنتت رو دیدم🤣🤣

تا من اینجام نمیذارم کسی غصه بخوره😌😂

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
😐 حاجی آهنگه 😐

میدونممم😂😂😂😂

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
من نمیگم همه دیدن شدی از اینا که به هیچی نه نمیگن خیلی چیزا ازت طلبمه من کم ندیدنتم بغل من

همیشه یجوری شکوندی قلبمو این یبارم از طرفه من...:)

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤