2777
2789
عنوان

ازدواج

266 بازدید | 12 پست

دوستان عزیزم من یه نظر سنجی گذاشتم که با کسی که تطبیق جسنت داده میخوام ازدواج کنم خانوادم مخالفن و این اقا اختلال چند شخصیتی دارن خودم۲۳ سالمه نیاز به همفکری شما عزیزان دلم دارم خواهش میکنم فکر کنید خواهر خودتونه علت هایی که مخالفت میکنید با این ازدواج چیه؟ ایشون دوساله عمل تطبیق جنسیتشونو انجام دادن درسشونو خوندن سرکارم میرن  و یک سالو نیم باهاشون در ارتباطم خیلی همو دوست داریم  و این علاقه کورم کرده احساس میکنم خیلیی زیادی ایشونو دوس دارم ولی مشاور گفتن اینشون اختلال چند شخصیتی دارن نیاز دارم به راهنماییتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت از اختلال چند شخصیتی چیه؟

چون این اختلال خیلی کمه و اگر واقعا این بیماری و داشته باشه زندگی باهاش بسیار سختع

فیلم سیبل و ببین خارجیه دقیقا در مورد این اختلاله اون موقع بهتر شرایط سخت زندگی باهاش و درک میکنی

همه چیز دوست داشتن نیست

همونقدر که روزای خوب و عشق و علاقه دارید تو زندگی روزای سخت هم هست. وقتی اختلالی داره در موردش کامل تحقیق کن مشاوره برو ببین در وضعیت بدش هم میتونی باهاش کنار بیای

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

خب حقیقتش سخته اجازه داد بچه ات با همچین کسی ازدواج کنه آخه واقعا درکش برا آدم حداقل ما ایرانیا خیلی سخته و جا نیوفتاده شااااااید ۱۰۰ سال دیگه اوکی بشه 

از این حرفا گذشته همچین افرادی متاسفانه از نظر شغلی و آینده توو مملکتمون حمایت نمیشن

و از این ماجرا چشم پوشی کنیم اختلال شخصیتی واقعا تحملش غیر ممکنه از نظر من البته

حالا اگ خودت تحمل داری و میتونی کنار بیای ما واسه ات آرزوی خوشبختی میکنیم