2777
2789
عنوان

دارم دق ميكنم😔

351 بازدید | 42 پست

نميدونم حرفمو كجا بزنم چيكار كنم💔 

مشكل زندگي من بابام و اخلاق تندش هست و اي كاش فقط مشكل خودم بود، از اينكه ميبينم مامانم داره عذاب ميكشه ديوونه ميشم دلم ميخواد بميرم و تو اين حال نبينمش ، كلي اخلاقاي بد ديگه هم داره بابام برعكس مامانم خيلي صبوره

من حتي انقدر حس بدي دارم به اين وضع اصلا دوست ندارم از اين خونه برم و مامانمو تو اين جهنم تنها بزارم😔 (با اينكه كلي هدف دارم) با مشاورام حرف زدم ميگن اين مشكل تو نيست ولي من نميتونم بي تفاوت به اين وضع باشم😞 

توروخدا دعايي نذري چيزي برا ادم بداخلاق و عصبي و پرخاشگر ميدونين كه بهتر شه؟😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقد عصبی و پرخاشگره؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

کلا از اول همین بوده؟؟ 

اخلاقش همینه 

یا وقتی عصبانی میشه اینطوری میشه؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

کاش خانمایی که شوهر پرخاشگر و بدرفتار دارن و میگن بخاطر بچه‌م موندم،تاپیک تو رو ببینن و به خودشون بیان 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

کلا از اول همین بوده؟؟  اخلاقش همینه  یا وقتی عصبانی میشه اینطوری میشه؟؟؟

از اول عصبي يود ولي اين اواخر بدترشده اصلا انگار يهو ديوونه ميشه داد ميزنه دعوا ميكنه همه ي تنمون ميلرزه

صبر كنم كه چي بشه؟ خودم مسئله اي نيست ميتونم از اين خونه بزنم بيرون ولي مامانم چي؟

اونم خدایی داره

خودش انتخابش کرده 

تو که مسئول زندگی مادرت نیستی. هستی؟ 

میدونم دلت میسوزه براش ولی بود و نبودت تاثیری تو اخلاق پدرت باهاش نداره 

زنگ بزن ۱۲۳ کمک بگیر ازشون 

به جاش میگم برو از یه روانپزشک کمک بگیر 

بهت داروهای ارامبخش میده پدرت وقتی خونه است بهش بدین مثلا تو غذاش تو چایی و ...

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
کاش خانمایی که شوهر پرخاشگر و بدرفتار دارن و میگن بخاطر بچه‌م موندم،تاپیک تو رو ببینن و به خودشون بی ...

ولي من خودمو مقصر ميدونم من اگه نبودم شايد مامانم تحمل نميكرد انقدر😞😔

اونم خدایی داره خودش انتخابش کرده  تو که مسئول زندگی مادرت نیستی. هستی؟  میدونم دلت میس ...

تاثیر نداره 

ولی شاید مادرش دلش فقط به دخترش خوشه 

چمیدونم