2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین😭😭😭😭😭

384 بازدید | 29 پست

من بچم از بس بی قراری میکرد بردمش دکتر امشب بعد گفتم میشه سرشم نگاه کنید انگار دفرمه شده بعد دست گذاشت گفت ببرش مغز و اعصاب ملاجش بسته شده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خیلی میترسم از استرس حالم داره بهم میخوره کسی می دونه این یعنی چی.

و باید چیکار کرد. دور سر بچه هاتون تو دو ماهگی چند بوده. تروخدا جواب بدین 

نمیدونم..ولی دعا میکنم ایشالا ک چیزی نیس

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مگه نمیگی دو ماهشه

خب این که گفتی مشکل نیست که 

بین دو الی چهار ماه ملاج که بالای سر نوزاد هست بسته میشه و کاملا طبیعیه

فقط واسه اینکه گفتی حس میکنی دفرمه شده سرش گفته بری پیش مغز و اعصاب

حالا یه بار ببرش که خیالتم کامل راحت شه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
عزیزم مگه نمیگی دو ماهشه خب این که گفتی مشکل نیست که  بین دو الی چهار ماه ملاج که بالای سر نو ...

نه دست گذاشت گفت کناره هاش نرمه ملاجش سفت منک سر در نمیارم.

من گفتم دفرمه شده حتمن چون همش ب ی طرف خابوندمش اینجوریه

نگران نباش عزیزم ببرش دکتر تا خیالت جمع شده 

ولی  گاهی اوقات یک سری دکتر ها الکی استرس می‌دند و از کاه کوه می‌سازند یا حالا حساسند یا کم تجربه

تو یک ماهگی یه دکتر که فوق تخصص هم بود بهم گفت دخترت پاهاش مشکل داره باید ببریش رادیولوژی 

من بر سر زنان با همسرم رفتم رادیولوژی  عکس انداختم بردم پیشش گفت چیزیش نیتخدا رو شکر