2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خستم دیگه کشش ندارم 

از بی پولی  از بی احساسی شوهرم 

از این که دخترم مریض شده 

از همه چیزز 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

عزیزم هنوز خیلی جوونی برای این حرفا خودت به خودت کمک کن هیچکی برات کاری نمیکنه به امید هیچکس نمون

همه همینو میگن ک تازه نفسی جوونی اصلا جوون نیستم

انتظار کمک هم ندارم از کسی

حتی حاضرم به بدترین شکل ممکن تیکه تیکه شم فقط بمیرم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

من احساس میکنم اینطور که شوهرم داره برا آینده تصمیم میگیره هیچ وقت نوبت خوشی و لذت من نمی‌رسه همش فکر وامه بره شریک بشه با برادرش خسته شدم همه زندگیم به حرص خوردن از کاراش گذشت چه اشتباهی کردم واقعا 

دقیقا منم یه وقتایی که بدبیاری میاریم احساس میکنم اصلا این دنیا خیلی الکیه و واقعی نیست مگه میشه آخه ...

اصلا باورت نمیشه به این مرحله رسیدی من اینجوریم. بعد میگم چرا اومدم به این دنیا 😭

همه همینو میگن ک تازه نفسی جوونی اصلا جوون نیستم انتظار کمک هم ندارم از کسی حتی حاضرم به بدترین شک ...

خدا نکنه دختر کلمات انرژی دارن این حرفا رو نه بزن نه بنویس حرفهای خوب بزن روحیتو خوب کن خدا رو چه دیدی شاید شانست گرفت زندگیت از این رو به اونرو شد

من اگه ما امیدم بخاطر اینه که کل عمرم تو حسرت گذشت شوهرم فقط به فکر خانوادش بود از خوشیای ما گذشت بخاطر اونا عقب افتادیم بخاطر دیگران هنوزم درس نگرفته پسرم بزرگ شده هیچ کاری براش نکرد برا مدرسه و آموزشش هزینه چندانی نکرد اما بچه های اطرافیان رو نگاه میکنم ه‍مه عالی 

همه چی به دلم موند فقط بخاطر لجبازی و تصمیمات بیخود شوهرم

منم خستم دیگه کشش ندارم  از بی پولی  از بی احساسی شوهرم  از این که دخترم مریض شده&n ...

هر سه تاش سنگینه درکت می‌کنم خدا دختر تو خوب کنه 

منم 30.سالمه هیچ پولی دارم همه چی برام. حسرته😓