2777
2789
عنوان

یه مشورت

18 بازدید | 24 پست
عمه م با یه پسر پنج ساله, طلاق گرفته, راه درامدشمککار توی یه مغازه هست که ماهی دویست سیصد داره, با همین مقدار داره زندگی خودش و بچه ش رو میچرخونه, حالا یه اقایی پیدا شده برا خاسگاری, که خیلی خیلی وضع مالیش خوبه, اگه باهاش ازدواج کنه از نظر مالی اونقدر تامین میشه که اضاف هم میاره, ولی این اقا چندتا مشکل داره,,, اول اینکه معتاده, ولی اونقدر پولداره که یه سهم خیلی کم از پولش دود میشه, دوم اینکه تصادفذکرده و از نظر ظاهری کلا داغون شده, بنظرتون عمه م اگه قبول کنع اشتباه میکنه؟

خدایا کمکم کن... خدایا فرزندم خوشبخت باشه همیشه

وای آره اعتیاد خیلی بده.ممکنه یکم بد ازدواج بخاطر اعتیادش اخلاقش به کل عوض بشه و اذیت کنه خرجی نده و....
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم میگم انگار از چاله به چاه میفته, ولی با وضع مالی خوبش, دیگه پسر عمه م مشکل مالی نخواهد داشت, کاش میشد بچه رو پیش کسی دیگه میذاشت براش پول میفرستاد نه؟؟؟

چجوری معتادیه؟!مشخصه معتاده؟اخلاقش تحت تاثیر اعتیاده یا اگه کسی ببینه متوجه نمیشه
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
به نطر من اگه میخواد قبول کنه از اول شرط و شروط بذاره ملک. مهریه. حق طلاق و ...
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ببین به نظر من اون کسی که مایه داره و میکشه ککش هم نمی نه تو اعتیاد کسی ضرر میکنع که پول نداره وقتی آنقدر ثروتمنده تو ای اوضاع اقتصادی با ماهی سیصد تومن چکار میشه کرد زندگی کردن سخته
خدا جونم شکرت
خودم طرف رو ندیدم, مادرم میشناسدش میگه حالا این سالی دویست سیصد ملیون درامد داره, پنجاه تومنش بده برا مواد خخخخخ