2777
2789
عنوان

عروسی همکلاسیم و تبریک نگفتم 🥴

261 بازدید | 15 پست

ابتدایی همکلاس بودیم و صمیمی اما بعد اون دیگه ندیدمش و تو اینستا همو داریم یکی دو سال پیش تو دایرکت حرف زدیم باهم دیگه باز هیچی 

حالا از دو سه روز استوری درمورد عروسیش میذارع منتظر بودم عکس خودشو بذاره مثلا با دوماد تبریک بگم اما نذاشت اما عکس آرایشگاه و گذاشت تبریک نگفتم 🥴حوصله ندارم ریپلای بزنم زشته ؟کلا آدم حرفی نیستم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

احتمالا از نظر اکثریت کارتون زشته.

ولی آخه درونگراها دقیقا اینجورین و منظور بدی ندارن

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا با یه تبریک گفتن چیزی نمیشه اتفاقا شخصیتت می‌ره بالا

شخصیت با تبریک می‌ره بالا ؟😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
احتمالا از نظر اکثریت کارتون زشته. ولی آخه درونگراها دقیقا اینجورین و منظور بدی ندارن

من دوستم ازدواج کرد عروسیش نرفتم خیلی پولدار بود همیشه مورد های خوبی داشت و بهم می گفت من نداشتم هیچوقت منم نرفتم..

ولی دوسش دارم دوستمو براش ارزوی موفقیت دارم

از من کوچیکتره 

یجورایی تصمیم گرفتم دیگه عروسی نرم

من دوستم ازدواج کرد عروسیش نرفتم خیلی پولدار بود همیشه مورد های خوبی داشت و بهم می گفت من نداشتم هیچ ...

عزیزم بهتر نرو.

و در مورد ازدواج خدا بزرگه عزیزم.تا ۴۰ روز روزی یکبار سوره طاها بخون به نیت ازدواج نیکو با مردی مهربان عاشق و پولدار.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
احتمالا از نظر اکثریت کارتون زشته. ولی آخه درونگراها دقیقا اینجورین و منظور بدی ندارن

اگه در این حد درونگرا بودن اینجا هم تاپیک نمیزدن

به نظر من استوری عروسی رو دیدن و حتی یه تبریک خالی نگفتن خیلی بی ادبیه

مثلا کسی معرف من نیست ...براشون مهم نیست برا هیچکس 

خب بیا و بخواه که برای خدا مهم باشی عزیزم.

اتفاقا اون لحظه ای که از همه قطع امید کردی و به خدا پناه بردی خدا پناهت میده.

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو