2777
2789
عنوان

چی بگم ب پدرشوهرم اگ بهش برخورد😢

146 بازدید | 6 پست

میخاستم شوهرمو برا تولدش سوپرایز کنم پدرشوهرمم با شوهرم اومدش دیگ گفتم بمونع برا وقتی ک اون رف، حالا پشیمون شدم ک ای کاش جشنمو گرفته بودم حالا میترسم پدرشوهرم و شوهرم از دستم ناراحت بشن نمیدونم چیکار کنم؟    پدرشوهرمم ی شهر دیگ اس، اک ب شوهرمم بگم ک کیکو بعد اوردم از این میترسم ک کیکو دیده باشه

شوهرت وقتی بفهمه که منتظر بودی پدرش بره و کیک بیاره خیلی ناراحت میشه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چیکار کنم خوب

یعنی چی؟خب کیکو بیار با هم تولد بگیرین،مگه موقع کیک آوردن چه عملیاتی میخوای انجام بدی که نباید پدر شوهرت ببینه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
پدرشوهرم رفتش اخه

بگو حواسم نبود یا اگه پدر شوهرت سنش بالاست گفتم قندش بالاست خوب نیست اگه نیستم که هیچی نگو