2821
2789
عنوان

رشته حقوق

326 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبید؟

یه سوال داشتم ازتون‌ ممنون میشم راهنمایی کنید،

خواهرم امسال بعد از دو سال کنکور دادن رشته حقوق دانشگاه بین المللی قزوین قبول شده (دولتی) 

اما پدرم میگه که خیلی دوره و دردسر داره 

پس برو بهبهان که کمتر از یک ساعت باهامون فاصله داره دانشگاه آزاد بخون (استان خوزستان هستیم)

خواهرم اما نمیتونه با این موضوع کنار بیاد و میگه که واسه رفت و آمد با هواپیما میام نهایتا، اون هزینه ای که میخوای بدی به دانشگاه آزاد واسه شهریه،

بذار کنار واسه رفت و آمدم.

میگه که من از بچگی دوس داشتم یه دانشگاه معتبر و سطح بالا قبول بشم، 

پدرم در نهایت نظرش اینه که رشته حقوق هیچ فرقی نداره کدوم دانشگاه باشه! خواهرمم میگه من باید چندسال دیگه آزمون وکالت بدم پس باید بار علمی بالایی داشتم که از پسش بر بیام، بنظر شما کدومشون درست میگن؟ 

(اینم اضافه کنم که پدرم ذاتاً شخصیت کاملا محتاطی دارن و همیشه منتظر اتفاق نیفتاده هستن، نه فقط واسه دانشگاه بلکه توی سفر هم بدبینانه به همه چیز نگاه میکنن، خانواده پدریم همگی همین شکلن 😄)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هواپیما هر سفر دو هزینه اش هستش

مرتب با هواپیما نمیاد، واسه تعطیلات عید یا تابستون که قراره زیاد بمونه خونه با اتوبوس میاد، چون فرصت زیاد داره واسه رفع خستگی و… 

واسه تعطیلات چندروزه با هواپیما میاد.

مثلا الان رفت و برگشت با هواپیما ۲۵۰۰ میشه هزینه اش، در صورتیکه دانشگاه آزاد هزینه هر ترمش ۳ تا ۴ تومنه، هزینه خوابگاه هم جدا حساب میشه (هر ترم ۳ تومن واسه خوابگاه میگیرن، خورد و خوراک هم با خود دانشجوئه!) 

دانشکاه ازاد بخونه بهبهان بهتر  خوابگاه دردسر داره  بعدشم الان بچهای ازاد هم طواد علمیشو ...

آخه دانشگاه آزاد هم باید بره خوابگاه، هزینه خوابگاهش هم جدا از شهریه میگیرن 🫠

ببخشیا خواهر ولی مرده شوررشته حقوق بدن منم بودم ولی هیچ بازارکاری نداره هیچ 

بازار کار که ۹۰ درصد رشته ها ندارن اما هدفش از روز اول شرکت در آزمون وکالت بود

دانشگاه آزاد قطعا بهتره .... دوری خیلی سخته

چی بگم والا، میگه من واسه این رتبه زحمت کشیدم، 

به بابام میگه همون دو سه سال پیش میگفتی که من خودمو به آب و آتیش نزنم دیگه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز