2777
2789
عنوان

Come here I'm goinig to camp

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 36 پست
همینک شما اندرستندی برامون کافیه😂

You're very funny😬

It's your personality I can't say anything

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
Isn't this site an Iranian site? To get advice about these discussions, you have to speak Farsi so t ...

In this society everyone know english this is a hobby for me you can don't see and answer to my topic 

My dear😬😬

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی ولی بیشتر ایرانیا انگلیسی مسلط نیستن

عزیزم اگه تاپیکای قبلیمو ببینی مردم گفتن بذار که بهتر بشه زبانمون اشکالای همدیگه رو بگیریم و درس بگیریم

ربطی به ایرانی بودن نداره هر کسی با تمرین میتونه به هر چیزی مسلط بشه

عزیزم اگه تاپیکای قبلیمو ببینی مردم گفتن بذار که بهتر بشه زبانمون اشکالای همدیگه رو بگیریم و درس بگی ...

اهان من واقعا عذر می خواهم واقعاش منم نیاز دارم بهش با یکی انگلیسی چت کنم چون ازش دور بودم چند ماه

Hi my beautiful

🌱This is great, I hope you have a great time

🥲Our school never took us to camp in high school

I don't recommend this unless it's the first days of your period, otherwise I don't think the bleeding will bother you. Before that, take Novafen to prevent pain

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
اهان من واقعا عذر می خواهم واقعاش منم نیاز دارم بهش با یکی انگلیسی چت کنم چون ازش دور بودم چند ماه

خواهش گلم

میخوای هر وقت تاپیک زدم تگت کنم بیای؟

I enjoyed from your topic. please create like this topic again. It helps to our learning english. ...

Thanks a million

Do you want to tag you when I set a topic?

اگر پایه هستی یک تایم مشخص کنیم باهم چت کنیم انگلیسی رو

شاید یه وقت یکی نباشه من نظرم اینه که هر وقت تاپیک زدم تگتون کنم یا یه گروه تو تلگرام بزنیم

&n ...

Thank you honey , I am also going to camp in 9 years, I am really confused about the pill, I don't know what to do. Yes, it is the first day of my period, that's why I want to take it and I will never take it again.

&n ...

البته عزیزم من بخاطر خونریزی میخام قرص بخورم چون هتلمون استخر داره میخام برم