2777
2789

بستگی به خودت داره من چون علاقه داشتم اصلا سخت نبود حتی یا یبارخوندن چون باعشق میخوندم تو ذهنم میرفت ازمونش ی مقدار تلاش میطلبه ک قبول شی

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره من چون علاقه داشتم اصلا سخت نبود حتی یا یبارخوندن چون باعشق میخوندم تو ذهنم میرفت ...

شما آزمون قبول شدی ؟؟ به من گفتن اگر میخوای آزمون راخت تر قبول بشی از ترم اول بخون گفتن کتاب بخرم واسه ترم اول چه کتابایی نیازه میشه معرفی کنید البته کتابایی ک واسه ترم اوله منظورمه

شما آزمون قبول شدی ؟؟ به من گفتن اگر میخوای آزمون راخت تر قبول بشی از ترم اول بخون گفتن کتاب بخرم وا ...

عزیزم ببین ترم اول ک خود دانشگاه انتحاب میکنه واحد های دزسیت رو و کتاب هایی ک باید بگیری بستگی ب واحد هات داره

منظورشون این بوده دروس ازمون رو یعنی تجارت جزا  دارسی کیفری مدنی دادرسی مدنی اصول و متون و اساسی و اگر مرکز بخای بدی ثبت هم بهشون اضافه میشه رو از ترم اول درست بخونی و یادبگیری 

کتاب هایی  ک واسه ترم اول بستگی ب واحدهات داره و این ک بری سرکلاس هر استاد میکه ک چه کتابی بگیری یا نه جزوه بگیری

اگ منظورت کتب ازمونی واسه هر درس یکسری کتاب اموزش و تست هست ک امتحان شده و معروف و اگثر داوطلب ها از همینا استفاده میکنن حالا این ک شما کودوم بگیری تو یسری درس ها مثل مدنی بستگی اول ب پایه ات داره بعد سبک یادگیریت من اول تک تک این کتب ازمونی رو از کتابخونه گرفتم ی نگاه کردم دیدم باکودوم میتوتم ارتباط بگیزم و شیوه نکارشش واسم قابل فهم تر بعد رفتم سراغش

چقدر حرف زدم😅

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...
کدوم دانشگاه میرفتین؟

من غیر انتفاعی چون رشتم ریاضی بودش ب علاقه ام از اول حقوق بود رفتم حقوق ترم هفت بودم و ترم اخرم بود ۱۶واحد مونده بود ک نشد متاسفانه بخاطر مشکلات برم ایشالا بهمن میرم تموم شه😅

عزیزم ببین ترم اول ک خود دانشگاه انتحاب میکنه واحد های دزسیت رو و کتاب هایی ک باید بگیری بستگی ب واح ...

چقدر خوب توضیح دادی عزیزم 

ممنونم واسه وقتی که گذاشتی ❤️

شما درستون تموم شده ؟آزمون قبول شدین؟ روزی چند ساعت وقت میذاشتید برای مطالعه آزمونی 

چقدر خوب توضیح دادی عزیزم  ممنونم واسه وقتی که گذاشتی ❤️ شما درستون تموم شده ؟آزمون قبول شدین ...

من ۱۶واحد دیگه داشتم ترم هفت باید میرفتم ک متاسفانه نشد برم دانشگاه ایشالا بهمن ک برم تموم میشه دزسم بعد باید ازمون بدم

راستش تایم درسی ک میخونی بستگی واقعا ب خودت داره الان بری مصاحبه رتبه برتر های ازمون رو بخونی بعضی هاشون مخدود ب ساعت نبودن یا از ۶ ۷ ساعت به بالا بودن

ولی من با چیزایی ک تو پیج مشاور ها خوندم به این نتبجه رسیدم ک زمانی ک هرکس میزاره واسه ازمون بستگی به تایم باقی مانده اش داره مثلا کسی ک ۵ ۶ ماه وقت داره با کسی که یکسال وقت داره خب زمان مطالعه شون نباید یکی باشه اولی قطعا فشرده تر درس میخونه

من چون فکر میکردم این ترم درسم تموم میشه از ابان پارسال شروع کردم جسته گریخته حتی روزی نیم ساعت خوندن چون زود خسته میشم جوری نیستم ک ی روز مثلا بتونم ۱۲ساعت درس بخونم ترجیح میدم تو زمان زیاد کم کم بخونم