همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
شنیسل قلق خاصی داره بهم بگی مختصر توصیح میدید لطفا
سینه مرغ متصل به کتف : دو عدد
کره گیاهی : ۲۵ گرم
پنیر پیتزا ورقه ای : ۴ عدد
گشنیز خرد شده : دو قاشق غذاخوری
آرد زعفرانی : به مقدار لازم
آرد سوخاری : به مقدار لازم
تخم مرغ : دو عدد
خامه : یک قاشق غذاخوری
آبلیمو : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
برای تهیه شنیسل ابتدا سینه مرغ را به آبلیمو و نمک آغشته کنید.
سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید به طوری که به هم وصل باشند و روی آن نایلونی تمیز بکشید و با کمک استیک کوب سینه مرغ را بکوبید. پنیر پیتزا ورقه ای و گشنیز و کره را بریزید و دوباره دو تکه سینه مرغ را به یکدیگر وصل کنید و با کمک استیک کوب مقداری سینه مرغ را بکوبید.
درون ظرفی مناسب آرد سوخاری و آرد زعفرانی را با یکدیگر مخلوط کنید سپس مرغ را درون مخلوط آرد سوخاری بغلطانید. تخم مرغ و نمک و خامه را درون ظرفی دیگری با یکدیگر مخلوط کنید و سینه مرغ را درون مخلوط تخم مرغ بغلطانید و دوباره سینه مرغ را درون مخلوط آرد سوخاری قرار دهید. درون تابه مقداری زیادی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید سپس سینه مرغ را درون روغن سرخ کنید توجه داشته باشید که باید حرارت شعله گاز کم باشد تا سینه مرغ به خوبی مغز پخت شود سپس سینه مرغ سرخ شده را روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. شنیسل مرغ آماده شده را درون ظرفی مناسبی برای سرو قرار دهید و با سبزیجات دلخواه و سس و … این غذای خوشمزه را تزیین کنید.