2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عاها

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

جووب منو بدهههععع

🗿🚬

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مثلا جلو کراشت خیلیییییی بدضایعت کنن چی کار میکنی؟

کراش نداشتم جلوشوهرم ضایعم کنن بستگی داره کی باشه😐

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

قبلا همیشه سر به زیر و‌چشم میگفتم، همیشه برام مهم بود بقیه ازم راضی باشن و به ظاهر مودب باشم، ولی جدیدا اصلا، میشه گفت در هیچ شرایطی عقب نمیکشم جدیدا چون دیدم اگر عقب بکشم مثلا امبولانس میاد میگه مریضتو نمیبرم هیچیش نیست (و من تشخیص دادم نوار قلبش مشکل داره) و اگر قاطع برخورد نکنم همون وسط مریض من از دست میره، خلاصه کنم یاد گرفتم که باید یه جاهایی قاطع باشم، اسمشو نمیزارم پررویی، میزارم قاطع بودن چه درمورد خانواده چه کار چه جامعه

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏