tiamo22 مدیر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 عنوان نامزد بازی | مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 34 پست من اصلا روم نمیشه باهاش چت کنم یا تلفنی حرف بزنم اون بهم میگه عزیزم اب میشم از خجالت شما تو نامزدیتون چیکار میکردید؟ سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید 1402/07/17 | 18:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hqomxth عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4971 ما سال ۸۷ بودیم ذوب شده بودیم دیگه الان تازه داریم جامد میشیم
7890mobi عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 2794 26سالمه همسن منی منم عین توهستم تازه پای تلفن صدام میلرزه سر قرارم نمیتونم نگاه کنم به طرف
tiamo22 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 پس چطور میخای باهاش ارتباط بگیری؟ :| سعی کن خجالتت رو بزاری کنار اصلا نمیتونم باهاش راحت باشم سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
tiamo22 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 نامزدین یا عقدین؟ نامزد سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
نیلو،جونی عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 همسن منی منم عین توهستم تازه پای تلفن صدام میلرزه سر قرارم نمیتونم نگاه کنم به طرف ای جان تواین دوره زمونه خیلی صافوساده ایدخوش بحالتون واقعا دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
tiamo22 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 من اوایل خجالتی بودم امان دیگ درحدی ک بای عزیزم خجالت بکشم نه مثلا میگه عزیزم فدات شم از این حرفا یا محبت میکنه من خجالت میکشم من هنوز بهش میگم فلان اقا سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
tiamo22 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 ما سال ۸۷ بودیم ذوب شده بودیم دیگه الان تازه داریم جامد میشیم عزیزم خوشبخت باشید سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
7890mobi عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 2794 ای جان تواین دوره زمونه خیلی صافوساده ایدخوش بحالتون واقعا یه دفعه از شدت استرس بالا اوردم پسره فرار کرد 😂
نیلو،جونی عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 نه مثلا میگه عزیزم فدات شم از این حرفا یا محبت میکنه من خجالت میکشم من هنوز بهش میگم فلان اقا عادی میشه عزیزم اشکال نداره سعی کن باش کناربیای دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
tiamo22 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 همسن منی منم عین توهستم تازه پای تلفن صدام میلرزه سر قرارم نمیتونم نگاه کنم به طرف من که پای تلفن به تت پته میفتم بعد میگه میخوای بعداا حرف بزنیم منم میگم اره من خودم زنگ میزنم میره تا منم زنگ بزنم سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
venture عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 2486 اصلا نمیتونم باهاش راحت باشم دوستش نداری؟ اخه من اگر علاقه ای به کسی نداشته باشم نمیتونم باهاش خوب پیش برم 😑
7890mobi عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 2794 من که پای تلفن به تت پته میفتم بعد میگه میخوای بعداا حرف بزنیم منم میگم اره من خودم زنگ میزنم میره ت ... چت کن زیاد زنگ نزن منم چت میکردم
tiamo22 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 دوستش نداری؟ اخه من اگر علاقه ای به کسی نداشته باشم نمیتونم باهاش خوب پیش برم 😑 اتفاقا دوسش دارم اخه اوایل خیلی جذبه داشت بعد یهو مهربون شد من هنگم سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
tiamo22 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5051 چت کن زیاد زنگ نزن منم چت میکردم واییی چت پیم میده سلام خوبی من اینجوریم خب چی بگم بد نباشه سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
نیلو،جونی عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 یه دفعه از شدت استرس بالا اوردم پسره فرار کرد 😂 🤣🤣🤣یاخدابیچاره گرخیده دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔