2777
2789

سلام عصر پاییزیتون بخیر امیدوارم خوب باشید 

پسرعموم ۲۰ سالشه  میخاد تنهایی مهاجرت کنه ایتالیا 

بنظرتون یادگاری براش چی ببرم؟پسته ،میوه خشک ،باقلوا اینا خوبه یا پول بدیم؟ یا چی بنطرتون؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دستبند چرم از اینا یه تیکه کوچک طلا هم دارن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

چی مثلا وقت هم ندارم زیاد امشب میخاد بره 

چجوری مهاجرت میکنه؟؟ تحصیلیه کاریه چیه

در دلم میماند ، حسرت داشتن تو🖤  کاربری دست خودم و خواهرمه کاراگاه بازی در نیارید واسه من!
چی مثلا وقت هم ندارم زیاد امشب میخاد بره 

چقدر دیر بفکر افتادی!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

هر هدیه ای میدین، سبک و کوچک باشه، چون معمولا خودشون کلی وسایل با خودشون می‌برند و باید مراقب باشند اضافه بار نخورند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سرترالین، ژلوفن، قرص سرماخوردگی 

آبروتون میره ولی عوضش دعاتون میکنه اونجا

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.