2777
2789

ن همشون متوسط بودن

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرزاد و بهرنگ و حاجیلی عالی بودن خیابانی هم اونجا اسم هرسه تا مافیارو گفت خیلی باحال بود 

دیبا هم خوب بود حیف زود شات شد میموند جذاب تر میشد

واای خیابانی عالیه خیلی بامزس

نگف نگف ولی وقتی تارگت زد عدل مچ سه تاشونو گرف

دیبا هم خوب بود حیف زود شات شد میموند جذاب تر میشد واای خیابانی عالیه خیلی بامزس نگف نگف ولی وقتی ...

دیبا تقصیر خودش بود نقششو شو کرد اره واقعا خیلی جا خوردم از خیابانی بعید بود هرسه تارو تشخیص بده 

دیبا تقصیر خودش بود نقششو شو کرد اره واقعا خیلی جا خوردم از خیابانی بعید بود هرسه تارو تشخیص بده&nbs ...

اره خیلی استرسش گرفته بود 

من موندم چجوری خیابانیو ب فینال راه دادن 

هلیا و شهرام قائدی ک بهتر بودن نیاوردن

از کجا میدونی؟ شب های مافیا تی وی منظورته؟

نه فصل اول شب های مافیای سعید ابوطالب که علیمردانی گردانندش بود

بهرنگ با واشقانی و حامد اهنگی اینا هم گروه بود و شب چشماشو باز کرد یواشکی اما دوربین روش بود و روش زوم کردن همه فهمیدن و برا فینال و پدرخوانده نیوردنش

{ خانم هستم }
نه فصل اول شب های مافیای سعید ابوطالب که علیمردانی گردانندش بود بهرنگ با واشقانی و حامد اهنگی اینا ...

اها 

تو پدرخوانده و اون مافیا اغلب تقلب میکردن حالا این تونستن مچشو بگیرن 

اتفاقا زودیاک خیلی تمیزه مشخصه تقلب نداره

مهری و یادته تو برنامه های دیگ چقد خوب بود زودیاک اومده بود گیج میزد؟چون جا برا تقلب نبوده

همین واشقانی هم ک سری قبل پدرخوانده بست پلیر بود ایندفه چون برای تقلب سفت و سخت گرفتن اصلا تو سری حدید پدرخوانده خوب بازی نمیکنه

اها  تو پدرخوانده و اون مافیا اغلب تقلب میکردن حالا این تونستن مچشو بگیرن  اتفاقا زودیاک ...

من تقلب واشقانی رو قبول ندارم

واشقانی این سری همش مافیا بود تو سری جدید 

فقط یبار شهر شد که کل مافیاها رو داد بیرون بعد خودشو اجماع کردن اخرش به جک باختن

تو بازی های ایونت هم خیلی عالی بوده 

ولی مهری صد درصد تقلب میکرد واسه همینم دیگه تو پدرخوانده نیوردنش

{ خانم هستم }
بهرنگ و سام عالی بودن

اره 

سام بااینکه همش مسخره بازی درمیاورد ایندفه جدی بازی کرد

فقط شریفی نیا رو بگو

خب تو ک استعلام مافیارو گرفتی فرزین لو بده دیگ 

هی میگف من مافیارو دارم

بازی تموم شد و نگف

من تقلب واشقانی رو قبول ندارم  واشقانی این سری همش مافیا بود تو سری جدید  فقط یبار شهر ش ...

کلا نوع فکتای واشقانی فرق کرده

یادته مافیا بود تو دفاع خودشو لوداد؟واشقانی سری قبل اصن اینجوری نبود

حتی یادمه سری قبل ک اهنگی مافیا بود اولین کسی ک بی فکت گردنش گرف واشقانی بود بعداهنگی بهم ریخت رفت بعدها گف تقلب بوده

منظورش واشقانی بوده

کلا نوع فکتای واشقانی فرق کرده یادته مافیا بود تو دفاع خودشو لوداد؟واشقانی سری قبل اصن اینجوری نبود ...

نه اهنگی خودش تو پیجش گفت منظورش علی اوجی بوده

واشقانی این سری با چند نفر دعواش شده بود با رحیمیان و پناهی و اون یکی میری

واسا همینم کلا عصبانی بود وگرنه سری های قبل شو میشد میزد به شوخی و خنده

اینا چون با هم دعوا داشتن رحیمیان هم وقتی فیس اف شد خودشو زد که ساید مجید نبره و گفت اصلا برام مهم نیست ته بازی چی میشه میخوام فقط مجید نبره

کاش کلا واشقانی رو تو گروه اینا نمینداختن باهاش لج بودن همشون

{ خانم هستم }