2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 35 پست
عه منم تو همین سن شمام و واسه ازدواج مرددم میشه بیشتر از حرفاش بگی

میگفت که کلا تو ۲۰ الی ۲۵ سالگی آدم باید خودشو بشناسه بره دنیا رو بچرخه بره کیف کنه نه اینکه وارد زندگی و ازدواج بشه 

باید خراب کنه همه چیو،همه چیو درست کنه، آزمون و خطا بده تا پخته بشه بعد ازدواج کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی نامزدم مهربونه دوسم داره به فکرمه لز نظر اعتقادات و فرهنگی خیلی شبیه همیم  بعدشم ما الا ...

ای بلااااا نامزد کردی بعدش تازه رفتی پیش مشاور  

میدونی چیه؟ پختگی واقعا به سن نیست... الان ۲۱ سالته و میگی ثبات فکری نداری... ما آدما دائم در حال تغیریم ولی باید تلاش کنیم به تغییرمون جهت بدیم... به سمت صبر.. گذشت.. خوبی.. تحمل و درک بالا... ممکنه ۶ ماه بعد کل باورت زیر و رو بشه و به چنان پختگی ای برسی که یه آدم ۴۰ ساله هنوز بهش نرسیده باشه

برات آرزوی خوشبختی میکنم

ای بلااااا نامزد کردی بعدش تازه رفتی پیش مشاور     میدونی چیه؟ پختگی واقعا به سن نیست. ...

چقدر خوبه که قضاوت نمیکنی آدم رو🥲

من هرجا همچین مسئله ای رو گفتم اومدن بهم توپیدن که مگه خودت نمیدونستی کوچیکی مگه شوهرتو ندیده بودی که الان تازه اومدی میگی ثبات فکری نداری ولی واقعا از برخورد خوشم اومد واقعا حس خوب گرفتم از پیامت ❤️❤️🥲🥲

آره دقیقا به رابطمون زمان میدم و بیشتر از رابطمون باید رو خودم کار کنم که پخته بشم و بفهمم که شادی و خوشبختی تو وجود خودمونه نه دیگران❤️🥲