2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 35 پست
19 عقد کردم 20 ازدواج کردم 21 عاقل شدم 24 یه زن کامل اوکی شدم باهمه چیز زندگی 

من نمیدونم به خدا با مشاور ها صحبت میکنی میگن زیر ۲۵ به هیچ وجه با مردم عادی و اطرافیان صحبت میکنی میگن همون ۲۰ اینا خوبه آدم بزرگتر بشه خیلی سخت گیر تر میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم به خدا با مشاور ها صحبت میکنی میگن زیر ۲۵ به هیچ وجه با مردم عادی و اطرافیان صحبت میکنی م ...

اوایلش خیلی اذیت میشدم شوهرم یه ادم حساس هرچی بهش میگفتی ناراحت میشد و بشدت مغرور و خانوادش خیلی خودشون بالا میگرفتن و اینکه همش حرف حرف خانوادش بود منو از همه لحاظ تحت فشار قرار میدادن چ خودش چ خانوادش در هر مورد دخالت رابطه ام با خانوادم خیلی خیلی کم و کم رنگ شده بود سنم کم بود نفهمیدم چ خبری دور برم میگفتم درس میشه تبدیل ب دختری افسرده شده بودم

ولی بعد که 21 ساله شدم فهمیدم چ خبر دیگه با خانوده شون قطع رابطه کردم از همشون متنفر بودم همسرم بهتر شد رفتاراتش ب مرور

الان 24 سالمه میدونم با خانواده همسرم چ طور رفتار کنم اونام هیچ دخالتی نمیکنن هر مشکلی ک داشته باشیم منو همسرم با صحبت حلش میکنیم رابطه ام با خانوادمم در حد نرماله و خداروشکر همه چیز اوکی هم صبور تر شدن هم عاقلتر و با سیاست تر شوهرمم عاقل تر شده همه جا پشت همیم فهمیدیم هیچ کس تو سختیا پشتمون نیست جز خودمون

خـــــب پس... فقط بخاطر سن نبوده بد نیست به حرفاش فکر و تجدید نظر کنی... شاید واقعا ...

میدونی نامزدم مهربونه دوسم داره به فکرمه لز نظر اعتقادات و فرهنگی خیلی شبیه همیم 

بعدشم ما الان چند ماهه نامزد کردیم یهو برم بگم نمیخوامت🫠

اوایلش خیلی اذیت میشدم شوهرم یه ادم حساس هرچی بهش میگفتی ناراحت میشد و بشدت مغرور و خانوادش خیلی خود ...

چقدر خوبه که میشنوم بلاخره بعد از سختی ها به آرامش رسیدین امیدوارم روز به روز خوشبخت تر شین 

برای منم دعا کن عزیزم🫠❤️