2821
2789

منکه هرچی استفاده کردم فایده نداشت این همه قرص و پماد هروقت میرم دکتر میگه عفونت داری.شاید بدنم اینطوره دکترا تشخیص نمیدن.آخه میشه مگه این همه دارو بخوری و هیچی؟؟؟؟؟!!!!!!🤔🤔🤔

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید بری دکتر اگه نری میمونه مث من زخم میشه،اگه شرایط دکترو نداری پونه کوهی دم کن بخور

من دکتر خیلی رفتم ولی میگن عفونت و آنتی بیوتیک الان بازم ترشحا زرده

منکه هرچی استفاده کردم فایده نداشت این همه قرص و پماد هروقت میرم دکتر میگه عفونت داری.شاید بدنم اینط ...

من این و قبلا گفتم ولی بازم میگم. همسرتون هم باید دارو مصرف کنه .چون اونه که داره شما رو بیمار میکنه و باعث عفونت میشه

من دکتر خیلی رفتم ولی میگن عفونت و آنتی بیوتیک الان بازم ترشحا زرده

دکترتو عوض کن من دکترم با این ک زخم داشتم دو هفته ای عفونتو جمش کرد

بغض..یعنی خنده های ساختگی...شکنجت بکنن و تو مبادا آخ بگی...
من این و قبلا گفتم ولی بازم میگم. همسرتون هم باید دارو مصرف کنه .چون اونه که داره شما رو بیمار میکنه ...

بله درسته ایشونم مترونیدازول دکتر بهشون دادن ولی معده اش داغون شد دیگه نتونست دوره شو کامل کنه.من حتی ک.ا استفاده میکردم ولی اصلا رفع نمیشه هم این هم عفونت ادراری اعصاب برام نمونده بخدا

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
2823
2791
2779
2792