2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبو کننده یوموش میزنم قبلا عود روشن میکردم درو پنجره رو هرروز نیم ساعت باز میزازم با اینکه گرمه هوا عوض بشه خوشبو کننده رو رو فرش و مبل میزنم جوش شیرین و دارچین هم قاطی،کنی،بزاری یه گوشه مثل بوگیر عمل میکنه میگن
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
منم خوشبو کننده یوموش میزنم اوایل خیلی بیشتر بوش میموند ولی بازم از هیچی بهتره من حتی توی دستشویی و حمام و بین رختخوابام هم اسپری میکنم
خدایا کمکم کن . خودم میدونم که خیلی وقته که ازت دور شدم ولی تو منو ببخش . دوست دارم مثل قبل باشم که به جز خودت به هیچ کسی نیاز نداشتم . به بزرگیت قسمت میدم که دلمو نشکن من عاشق بچه هستم لیاقتشو بهم بده تا ثابت کنم که مادر خوبی میشم 🙏🙏 خدایا عاشقتم میدونم اشتباه زیاد داشتم ولی تو ببخش و معجزه کن
قیمتشم بین ۱۲ تا ۱۴ تومن هست
خدایا کمکم کن . خودم میدونم که خیلی وقته که ازت دور شدم ولی تو منو ببخش . دوست دارم مثل قبل باشم که به جز خودت به هیچ کسی نیاز نداشتم . به بزرگیت قسمت میدم که دلمو نشکن من عاشق بچه هستم لیاقتشو بهم بده تا ثابت کنم که مادر خوبی میشم 🙏🙏 خدایا عاشقتم میدونم اشتباه زیاد داشتم ولی تو ببخش و معجزه کن
این بوهای مصنوعی مواد شیمیایی مضری هستن که باعث بیماری میشن . کمترینش الرژی و حساسیت هست . مخصوصا اگه بچه کوچیک دارین کمتر استفاده کنین . با مواد طبیعی خوشبو کن . هفته ای یه دسته گل بخر یا راههای طبیعی دیگه که سرچ کنی یاد میگیری
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
عود اورگانیک بخرید...اصلا باعث سر درد نمیشه... اتفاقا عود حکم اسفند رو داره واسه شرقیااا...انرژی های بد رو از بین میبره و پاکسازی میکنه فضا رو... 1 سری هم اسانس هست که تو جای مخصوص بالای شمع میریزی... اونا هم خوشبو و مفید هستن....مخصوصا اسطخدوس(املاش درسته؟) گل مریم که بوی عالی داره هر هفته بخرید... یوموش برای سرویس بهداشتی و... خوبه...