خوشبو کننده یوموش میزنم قبلا عود روشن میکردم درو پنجره رو هرروز نیم ساعت باز میزازم با اینکه گرمه هوا عوض بشه خوشبو کننده رو رو فرش و مبل میزنم جوش شیرین و دارچین هم قاطی،کنی،بزاری یه گوشه مثل بوگیر عمل میکنه میگن
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
منم خوشبو کننده یوموش میزنم اوایل خیلی بیشتر بوش میموند ولی بازم از هیچی بهتره من حتی توی دستشویی و حمام و بین رختخوابام هم اسپری میکنم
خدایا کمکم کن . خودم میدونم که خیلی وقته که ازت دور شدم ولی تو منو ببخش . دوست دارم مثل قبل باشم که به جز خودت به هیچ کسی نیاز نداشتم . به بزرگیت قسمت میدم که دلمو نشکن من عاشق بچه هستم لیاقتشو بهم بده تا ثابت کنم که مادر خوبی میشم 🙏🙏 خدایا عاشقتم میدونم اشتباه زیاد داشتم ولی تو ببخش و معجزه کن
خدایا کمکم کن . خودم میدونم که خیلی وقته که ازت دور شدم ولی تو منو ببخش . دوست دارم مثل قبل باشم که به جز خودت به هیچ کسی نیاز نداشتم . به بزرگیت قسمت میدم که دلمو نشکن من عاشق بچه هستم لیاقتشو بهم بده تا ثابت کنم که مادر خوبی میشم 🙏🙏 خدایا عاشقتم میدونم اشتباه زیاد داشتم ولی تو ببخش و معجزه کن
این بوهای مصنوعی مواد شیمیایی مضری هستن که باعث بیماری میشن . کمترینش الرژی و حساسیت هست . مخصوصا اگه بچه کوچیک دارین کمتر استفاده کنین . با مواد طبیعی خوشبو کن . هفته ای یه دسته گل بخر یا راههای طبیعی دیگه که سرچ کنی یاد میگیری
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
عود اورگانیک بخرید...اصلا باعث سر درد نمیشه... اتفاقا عود حکم اسفند رو داره واسه شرقیااا...انرژی های بد رو از بین میبره و پاکسازی میکنه فضا رو... 1 سری هم اسانس هست که تو جای مخصوص بالای شمع میریزی... اونا هم خوشبو و مفید هستن....مخصوصا اسطخدوس(املاش درسته؟) گل مریم که بوی عالی داره هر هفته بخرید... یوموش برای سرویس بهداشتی و... خوبه...