2821
2789
عنوان

نوره

73 بازدید | 6 پست

من یه مدت عفونت قارچی دارم که باداروهم برطرف نشد و دوباره برگشت،الان دارم با طب سنتی وگیاهی درمانش میکنم وشنیدم که نوره هم برای عفونت خوبه،اما دنگ و فنگش زیاده،نمیشه با ژیلت موهای ناحیه رو بزنم و هفته ای یکبار هم نوره در حد چند دقیقه برای تاثیر رو پوست بزارم؟یااگر ژیلت استفاده کنم عفونت خوب نمیشه؟

نوره درست کن به همجای بدنت بزن بعد چند  دقیقه بشور صرفا برای اینک‌موهات کنده بشه نزار  م ...

پس همین که به اون ناحیه بخوره و تاثیرشو بزاره کافیه،چون موکندن باهاش سخته باید چند روز صبر کنی تادربیاد تا نوره بتونه بکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید از کجا میخرید؟؟با آب قاطی کنیم بزنیم ؟؟کثیف کاری میشه ؟؟جوش نزنیم ؟؟

ازعطاری البته برای ما مادرشوهرم خریده،فکر کنم اصلش اونیه که رنگ زرد باشه چرا کثیف کاری داره اما این طور که من ازش تعریف شنیدم به کثیف کاریش هم می ارزه،با آب جوش یه خمیر تقریبا سفت باید درست کنیم بستگی به پوست هر آدمی داره اگر حساسی دوسه دقیقه رو پوستت بزار،البته رو پوست صورت و گردن نباید گذاشت

ببخشید از کجا میخرید؟؟با آب قاطی کنیم بزنیم ؟؟کثیف کاری میشه ؟؟جوش نزنیم ؟؟

عطاریا دارن..زرد رنگه پودش با اب قاطی میکنه رقیق میشه مثل همون موبر 

یکم بوشم بد اینم بگم

من اولین بار گذاشتم جوش زدم البته نه خیلی ک گفتن عفونت بدنه زده بیرون

بعدش دیگه هیچ وقت نزدم

خواهرمم گذاشت اون هیچ جوشی نزد

اگه خیلی حساسی اول یکم رو پاهات بزار اگه جوش نزدی بعد دستات بزار رو شکم پهلو بزار خیلی خوبه و گرمی هستش

زیر بغل همجا بزن 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

2824
2823
2791
2779
2792