2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چاقی؟چطور بود؟افزایش وزن داشتین؟عوارض داره یا نه؟

بله برای چاقی

خوب بود برای من موثر بود دکتر تغذیه داد بهم اول انترامیل کودکان داد بعدش استانداردش، بعدشم پر پروتئین

از هر کدوم دوتا قوطی داد

روزانه سه بار یک ساعت بعد غذا یدونه پیمانشو با یه لیوان شیر میخوردم مزه شیر موز داشت

بعد مصرف هر قوطی یه کیلو اضافه کردم البته اگر غذاتونم اضافه کنید بهتر نتیجه میگیرن من غذاخوردنم مثل قبل بود وگرنه بیشترم اضافه میکردم

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
بله برای چاقی خوب بود برای من موثر بود دکتر تغذیه داد بهم اول انترامیل کودکان داد بعدش استانداردش، ...

اشتها تون کم بود؟چقدر کمبود وزن داشتین؟

میشه تو شیر قاطی نکرد؟

اشتها تون کم بود؟چقدر کمبود وزن داشتین؟ میشه تو شیر قاطی نکرد؟

یه سری قرص و شربت میداد برای اشتها ولی در کل من آدم کم غذاییم

اره میشه دوست داشتی با آب یا آبمیوه هم میشه قاطی کرد ولی شیر کالری بیشتری داره بهتره نتیجه میده چاق شدنت

کمبود وزنم ۱۳ کیلو بود

غیر از این پودرا گین آپم میداد بهم همون که عکس دوتا بچه روی قوطیشه اونم مصرفش همینطوریه

فقط اگه به نتیجه رسیدی باید کالری ثبیت وزن بزنی وگرنه وزنت بر میگرده

یه سری قرص و شربت میداد برای اشتها ولی در کل من آدم کم غذاییم   اره میشه دوست داشتی با آب یا ...

گین آپ چطور بود؟

من رفلاکس معده دارم خوردن شیر برام ریسکه 

من اشتهام‌ خوبه حوصله اشپزی ندارم از طرفی چون‌ معده ام‌ حساس هست باید احتیاط بکنم تو خوردن مثلا چیزای چاق کننده مضره برام

۱۳ کیلو رو اضافه کردی؟؟

گین آپ چطور بود؟ من رفلاکس معده دارم خوردن شیر برام ریسکه  من اشتهام‌ خوبه حوصله اشپزی ندارم ...

خوب بود گین اپ ولی پودرشو بخر همین که گذاشتم اونای دیگه تقلبین

خوبی این پودرا اینه که پروتئین هستن مثل بقیه پف نمیکنی باهاشون کاملا طبیعی چاق میشی

اهان اگه نمیتونی شیر بخوری با اب یا آبمیوه قاطیش کن فرقی نداره 

اره عزیزم ۱۳ کیلو اضافه کردم 

من غیر این پودرا یه چندتا قرص و ایناهم برام تجویز میکرد 

مثل مخمر آبجو و یه چندتا ویتامین دیگه هم بودن اسماشونو یادم نیست امگا ۳ و اینجور چیزا

فقط یه چیزی اگر میخوای بدنت ترک برنداره کم کم چاق بشی بهتره مثلا همین ماهی دو کیلو چاق بشی عالیه وگرنه اگه زیاد پرخوری کنی مثلا ماهی چهار پنج کیلو چاق بشی پوستت چون یه دفعه چاق میشی ترک بر میداره

نصف مشکل ما لاغرا تنبلیه اگه همینو برطرف کنیم چاق میشیم😂

خوب بود گین اپ ولی پودرشو بخر همین که گذاشتم اونای دیگه تقلبین خوبی این پودرا اینه که پروتئین هس ...

ممنون زحمت شد برات ممنون از توضیحاتت

من مخمر اب جو‌ نمیتونم مصرف کنم چون اسیدی هست

سلام ببخشید کالری تثبیت وزن باید کدومشو مصرف کرد

به وزن دلخواهت که رسیدی دیگه استفادشونو قطع کن 

مثلا میخوای بشی ۶۰ کیلو ولی تا ۶۲ خودتو برسون چون توی تثبیت شاید یکم وزن کم کردی

برای تثبیت وزن هم یه کالری شمار نصب کن مثل برنامه مانکن که خیلی خوبه اونجا قد و وزنت و وارد کن بهت میگه که برای ثابت موندن ورنت روزانه چقدر باید کالری مصرف کنی 

اگه قطعشون کنی و دوباره مثل قبل غذاتو کم کنی به احتمال زیاد وزنی که اضافه کردی برگرده

چیکارکنیم وزنمون ثابت بمونه. ممنوم میشم توضیح بدین

اگر برای چاقی کالری شماری کنی خیلی بهتره از این پودراست

چون کم کم معدت جا باز میکنه و به زیاد غذاخوردن عادت میکنی  بنظرم اگر تونستی حتما کالری شماری کن که خیلی بهتره شتید دیرتر نتیجه بگیری ولی دیگه بعدش زود لاغر نمیشی

این لینکی که گذاشتم هم ببین یه تاپیکه برای چاقی چند صفحه اولشو بخون دستت میاد چیکار کنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7670046/بیتا-و-راهکارهایی-برای-چاق-شدن

اگر برای چاقی کالری شماری کنی خیلی بهتره از این پودراست چون کم کم معدت جا باز میکنه و به زیاد غذاخو ...

حتما میخونمش که متوجه بشم. ببخشید این پودرانترامیل شماخوردین. صورتتون و بدنتون باهم چاق شد. چه مدت خوردین