2777
2789
عنوان

بفرمایین تو 🥰🌱

99 بازدید | 25 پست

در چه حالین؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

سلام سالگرد ازدواجمون هستش دنبال یک راه برایه سوپرایز کردن شوهر تو پیشنهادی چیزی نداری 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرکارم

خسته نباشی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
سلام سالگرد ازدواجمون هستش دنبال یک راه برایه سوپرایز کردن شوهر تو پیشنهادی چیزی نداری 

من که مجردم هنوز سر رشته ای ندارم که مردا از چه سوپرایزی خوششون میاد  از سوپرایز شدن هم خوشم نمیاد ولی سوپرایز کردن حالا دوست دارم بد نیس😂

خونه رو میتونی قشنگ تزیین کنی بعد وقتی اومد سوپرایزش کنی 

میتونی بگی بیا شب بریم کافی شاپ جایی بعد اونجا سوپرایزش کنی 

میتونی بری محل کارش اونجا سوپرایزش کنی 

در حال گریه و استرس و تحقیر کردن خودم‌😞

چراااا؟؟

چراااا؟؟

چون برای بار دوم که کنکور دادم مردود شدم

نمیدونم چرا فرهنگیان نمیاارم‌

رتبه های بالاتر از من تو شهرمون آوردن من نه😞

فقط دارم دعا میکنم کارنامه سبز کد بخورم بتونم برم دانشگاه 😞

.

من که مجردم هنوز سر رشته ای ندارم که مردا از چه سوپرایزی خوششون میاد  از سوپرایز شدن هم خوشم نم ...

همه رو انجام دادن سال هایی دیگه میخواستم یه چیز یا کار خاص باشه من خودم تو فکر اینم که سوئیت اجاره کنم برا یک شب 😂😐

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 
چون برای بار دوم که کنکور دادم مردود شدم نمیدونم چرا فرهنگیان نمیاارم‌ رتبه های بالاتر از من تو شه ...

کارنامه سبز چیه 

گریه نکن بابا خودتو با بقیه مقایسه نکن هرکس زندگی خودشو می‌کنه دیگه چرا غصه بقیع رو میخوری خودتم قبول میشی خودت اذیت نکن حتما باید فرهنگیان قبول بشی ؟؟

همه رو انجام دادن سال هایی دیگه میخواستم یه چیز یا کار خاص باشه من خودم تو فکر اینم که سوئیت اجاره ک ...

اوه چه فکری من سالیان سال فکر میکردم یادم نمیومد 

حالا چرا این فکر یهو فیلم میبینی زیاد ؟😂