2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

71 بازدید | 0 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.من خانومی ۲۹ ساله هستم مشکلی ک من دارم اینه ک به تازگی تو مقطع کارشناسی ارشد رشته ویروس شناسی پزشکی فارغ‌التحصیل شدم.طرح اختیاری دارم و معمولا تا چندین ماه باید تو نوبت وایسیم تا اسممون برای طرح در بیاد و الان بیکارم... قصد دارم دکتری حتما بخونم و حتی تو کنکور ثبت نام کردم و دو هفته دیگ کنکور دارم که البته بخاطر اینکه درگیر دفاع و اصلاح پایان نامه بودم نتونستم بخونم. خییییلی تو دفاع ارشدم اذیت شدم الان نه روحم کشش داره  دکتری بخونم نه جسمم بعلاوه اینکه زمان هم ندارم،مقاله هم ندارم،بعد آزمون مصاحبه هم داره که خیلی سخته...مادرمم خیییلی اصرار میکنه ک دکتری باااید بخونی و اینا یه درصد فک نمیکنه که داره آزارم میده... دوم اینکه بیکارم و نیاز به کار و سابقه کار و پول دارم و باید دنبال کار هم بگردم.... سوم اینکه همسرم بشدت سر بچه دار شدن داره اصرار میکنه و الان حقیقتش جلوگیری نمیکنم، دوسال از عروسیمون گذشته و میگه بچه داربشیم چون سنمون داره میره بالا.... چهارم اینکه خودم بشدت علاقه دارم که کسب و کار خودمو راه بندازم هر چند زمان میبره ولی دوست دارم براش وقت و انرژی بذارم... الان از سردرد دارم از دست میرم اونقد استرس دارم و حالم بده...نمیدونم کدوم کارو باید انجام بدم؟کسب و کار خودمو شروع کتم؟دکتری بخونم؟دنبال کار باشم؟حامله بشم؟بچه داری کنم؟چیکار کنم؟دارم سکته میکنم بخدا هر کسی از من یه چیزی میخواد..مامانم هربار زنگ میزنه میگه پاشو تست بزن پاشو درس بخون...شوهرم هر روز پست و استوری بچه میفرسته و دیگ صدبارم بگم نکن ولی کار خودشو میکنه و دعوا و ناراحتی پیش میاد و قهر میکنه و میگه قرص نخور... خودم کسب و کارمو میخوام استارت بزنم... از طرفی خیلی افسرم ایییینهمه درس خوندم با رتبه تک رقمی ارشد دولتی وزارت بهداشت قبول شدم و تهش هم هیچی به هیچی و بیکارم...چیکار کنم؟؟!مغزم داره میترکه