شما بگید توروخدا با جاری ک ۲۴ ساعت میاد خونتون چیکار میکنید بخدا آدمی نیستم از مهمون بدم میاد ولی خب پیش میاد حالم خوب نباشه دلم بخواد خونم راحت باشم این با شوهر وبچه اش میاد و تا بعد شام میمونه خیلی خسته ام خدایا شما بگید چیکار کنم حداقل بابا ادم ی روز در میون میره ولی این هر روز هرروز میاد 😔
مگه میذارن؟ ازساعت ۴ رو سرم آوار میشن تا ۱۰ خیلی خسته ام آرامش ندارم
دختر برو یه جای دیگه برو خونه مادرت شوهرت چرا انقدر ساده است اخه؟
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
گلم لطفا اگر توهم هر دقیقه خونه جاری میری یکم کمتر برو شاید اون بنده خدا هم آرامش تنهایی رو بخداد
من جاریم تو یه ساختمانی کلا خونه ۲طبقه است یکیش من یکی اون بچه ها یا بالاند یا پایین خودمونم همینطور ولی نه عزیزم شوخی کردم هردو مواظب استراحت و آرامش هم هستیم
عزیز دلم میان میشینن نمیرن دیگه ساعت ۹ میگم برای شام چیزی درست کنم یا نه میگن هرچی دوست داری درست کن ...
از تاپیکت میرم تا فشارم بالا نره و سکته نکنم انشالله سرشون بخوره به سنگ بیشعورا
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
مگه میذارن؟ ازساعت ۴ رو سرم آوار میشن تا ۱۰ خیلی خسته ام آرامش ندارم
خوب بگومیخام برم بیرون کار دارم اونا هم میرن مگه میشه هر روز شام مطمینی ...اونوقت چی میپزی هر روز .شوهراتون چکاره آن ... تویه ساختمونید ....چند تا بچه داره ...خودت چند تا بچه داری ...اون موقع روز شوهرتون هست یانه ....