2777
2789
عنوان

جارررریییی

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 59 پست
درو باز نکن بگو خونه نیستم

خونه مادرشوهرم نزدیکه اگر بگم خونه نیستم اون آمار میده متاسفانه شوهرم خیلی مامانیه روزی ۴ بار میره اونجا درضمن شوهرم بهش بر میخوره میگم اینا همش اینجان میگه دوستمون دارن میان😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خونه مادرشوهرم نزدیکه اگر بگم خونه نیستم اون آمار میده متاسفانه شوهرم خیلی مامانیه روزی ۴ بار میره ا ...

اگه شوهر آدم پشتش نباشه یکم سخته

از پذیرای درخواست دوستی معذوریم،با تشکرررر  

اومدن اخم و تخم کن در رو باز نکن یا وقتی اومدن بگو داشتم میرفتم خونه مادرم با تلفن حرف بزن بگو مهمون اومد امروزز نشد فردا میام برو دراز بکش بگو سر دردم حالم خوشش نیست بزن خودو به مریضی 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
شماهم صبح ها پشت سرهم چند روز برو ببین خوشش میاد

ی بار مجبور شدم چند سال پیش چهار روزخونش بخاطر مریضی بمونم خودشو شوهرش منت همه چی میذاشتن ودرواقع آخرش از خونه بیرونم کردن

خونه مادرشوهرم نزدیکه اگر بگم خونه نیستم اون آمار میده متاسفانه شوهرم خیلی مامانیه روزی ۴ بار میره ا ...

وا اینجوری که خیلی سخت شد برنامه بریز باشوهرت برو بیرون 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
ی بار مجبور شدم چند سال پیش چهار روزخونش بخاطر مریضی بمونم خودشو شوهرش منت همه چی میذاشتن ودرواقع آخ ...

عجب آدمای پررویی تشریف دارن متاسفانه

از پذیرای درخواست دوستی معذوریم،با تشکرررر  
دقیقا دقیقا دقیقا

رک بهش بگو

ببین من رک به مادر شوهرم گفتم مهمونی اومدن تایم داره شاید صاحب خونه خسته اس شاید وسایل پذیرایی نداره

قبلا مدام با دخترش میومد تلپ میشد این ک گفتم دعوتی میان یا قبل اومدن زنگ میزنن

شوهرم ناراحت شد گفتم از قدیم گفتن آدم بدون دعوت حموم نمیره چه برسه خونه یکی دیگه

خود منم هر بار بخوام برم جای از قبل خبر میدم حتی برای نیم ساعت سر زدن باشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
شعل شوهراتون چیه؟ همسایه هستیدیعنی چی مگه میشه هرروزشام خونه شماباشن

بله  گلم اینا از گشت وگذار این ور اونور خوششون میاد بخدا شوهرش از ساعت ۶ صبح تا عصر سرکار من‌نمدونم خسته نیست بگیره خونش بخوابه 

2827
2791
2779
2792