2821
2789
عنوان

خواستگار

334 بازدید | 32 پست

یه خواستگار دارم که بهم احترام میذاره

سعی داره خوشحالم کنه 

بهم حس کافی بودن میده

پر تلاشه و شرایط مالی و کاری خوب و رو به پیشرفتی داره

من باهاش اوکیم تقریبا

ولی اون کامل من نیست و 

یه باگی که این وسط هست،اینه که با افتخار نمیتونم به دوستام معرفیش کنم

یکم با استایلای ما متفاوته

نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ردش کن 

اون اقا بیشتر گناه دارن تو این ماجرا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تایپ شخصیت یا صرفا استایل  ؟ یا قیافه ؟

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)

بنظرم باید صد در صد بخوایش تا بتونی با افتخار نشونش بدی به همه 

من خودمم تو این شرایط بودم ولی رد کردم چون صد درصد نمیخاستمش

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓

چی بگم 

هیشکی کامل نیست من خودم اگه از قیافه طرف بدم نیاد واخلاقش خوب باشه دیگه برام مهم نیست 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

2824
2823
2791
2779
2792