2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

431 بازدید | 15 پست

واقعا بعدش با پول پ اینا نمیشه اون قسمت  خدمتشو کلا حذف کرد یا کمتر کرد؟

کسایی که اطلاع دارن بیان بگن یا تو خانوادشون پزشکی تعهدی کسی میخونه چه جوریه؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پزشکی تعهدی؟ یا تعهد تحصیل رایگان؟

چه فرقی دارن؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

چه فرقی؟؟

تعهدی یه کد رشته جدا توی دفترچه انتخاب رشته داره شما تعهد محضر میدی که به ازای همون مقدار مشخص بعد از فارغ التحصیلی توی همون منطقه محروم مشخص خدمت کنی با حقوق ناچیز و حق ادامه تحصیل هم نداری حق مطب نداری مدرکت هم نمیدن و نمیتونی مهاجرت کنی و قابل خرید هم به هیچ وجه من الوجوه نیست

ولی تعهد تحصیل رایگان همون کد رشته معمولی روزانه خودمونه واسه همه هست (بجز پردیس و آزاد) که بسته به منطقه قبولیت منطقه ۱ یک برابر و منطقه ۲ و ۳ دوبرابر مدت تحصیل باید کار کنی حالا میتونه درمانگاه دولتی باشه هر شهری هر روستایی میتونه باشه میتونی مطب بزنی یا اصن ادامه تحصیل بدی ولی مدرکت دستت نمیدن و طبعا مهاجرت نمیتونی بکنی مگر اینکه هزینه تحصیلت رو پرداخت کنی مدرکت آزاد کنی هرسال هم زیاد میشه مثلا امسال واسه منطقه ۱ که ۵.۵ ساله (اینترنی حساب نمیشه) منهای ۲ سال طرحت میشه ۳.۵ سال باید ۶۰۰ میلیون پرداخت کنی آزاد بشه راستی تعهد محضری هم نداره بخاطر همینه که قابل خریده با روند کاملا قانونی

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
تعهدی یه کد رشته جدا توی دفترچه انتخاب رشته داره شما تعهد محضر میدی که به ازای همون مقدار مشخص بعد ا ...

اها ممنون .راستش دختر داییم رتبش ۴۰۰۰ شده بعد پزشکی دولتی اصفهان قبول شده .ولی خودشون حرفی از تعهدی و اینا نزدن .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اها ممنون .راستش دختر داییم رتبش ۴۰۰۰ شده بعد پزشکی دولتی اصفهان قبول شده .ولی خودشون حرفی از تعهدی ...

این تعهد که البته نمیشه اسمش تعهد گذاشت صرفا یه گروگان گیری واسه همه هست 

بخاطر اینکه موج مهاجرت پزشکا وحشتناک زیاد شده این یه شگرد واسه وزارت بهداشته که مهاجرتو کم کنه

این تعهد که البته نمیشه اسمش تعهد گذاشت صرفا یه گروگان گیری واسه همه هست  بخاطر اینکه موج مهاج ...

خب چه فایده .طرف باید ۷ سال درس بخونه بعدش نزدیک ۱۰ سال توی منطقه محروم کار کنه با حقوق ناچیز .میشه ۴۰ سالش .دیگه جونی واسش نمیمونه که بشینه واسه تخصص بخونه

خب چه فایده .طرف باید ۷ سال درس بخونه بعدش نزدیک ۱۰ سال توی منطقه محروم کار کنه با حقوق ناچیز .میشه ...

تعهدی اره

ولی روزانه نه

اون اصن نیاز نیست توی منطقه محروم کار کنه با حقوق ناچیز 

بعد طرحش هم میتونه تخصص بخونه

تعهدی اره ولی روزانه نه اون اصن نیاز نیست توی منطقه محروم کار کنه با حقوق ناچیز  بعد طرحش هم ...

اره منم منظورم تعهدی بود

اره منم منظورم تعهدی بود

بخاطر همینه که میگم تعهدی مفتش گرونه

بعد بعضیا میگن نه خوبه پزشکی پزشکیه 

به چه قیمت عاخه؟ رسما برده داری نوینه

بخاطر همینه که میگم تعهدی مفتش گرونه بعد بعضیا میگن نه خوبه پزشکی پزشکیه  به چه قیمت عاخه؟ رس ...

والا .

اره بنظرم اکثرا پشیمون میشن