1113333 مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 143 عنوان ویروس جدید | مشاهده متن کامل بحث + 9292 بازدید | 34 پست کسی از این ویروس جدیده گرفته ما ک داریم میمیریم 1402/07/17 | 11:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esfandiam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1341 آنفولانزاست ببخشید این علائم که میگم آنفولانزاست یا کرونا ؟من ۵ ماهه درگیرم تهوع ،سرفه ،اسهال بدون تب ،دل ضعفه ،بی اشتهایی ،بیحالی ،سنگینی قفسه سینه الان تهوع وتاحدودی سرفه دارم
esfandiam عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1341 شوهرم و پسرم درگیر شدن منم ماه اخرمه عواملش دارم حس میکنم🤧🤧🤕🤕🤒🤒 گلم علائم شما چی بود؟ چکار کردین خوب شدین ؟چندماه درگیر بودین ؟من ازدی ماه ۱۴۰۲ گرفتم علائمم سرفه وتهوع وبی حالی وبی اشتهایی ودل ضعفه واسهال بدون تب اوایلش یادم نیست چون ۵ماه میگذره ولی فکرکنم با گلودرد شروع شد
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 گلم علائم شما چی بود؟ چکار کردین خوب شدین ؟چندماه درگیر بودین ؟من ازدی ماه ۱۴۰۲ گرفتم علائمم سرفه وت ... عزیزم من گلو درد وحشتناک و سرفه یعنی تا خود اتاق عمل هم حال نداشتم و زایمان کردم هم پسرم روز دوم زایمان اون گرفت😐🤨😐😐بعد ۱۵ روز هم گلوم باد کردو عفونت بدنمو گرفت و اون قسمت باد کرده گلوم شد نودل تیروئید که بدبختم کرده الان باید نمونه برداری کنم و عملشم دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪