2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید میخوام برم

146 بازدید | 9 پست

من ۲۰ سالمه یک بار طلاق گرفتم باز دوباره خانوادم فشار اوردن باید عروس شی دلم میخواد خودمو بکشم دیگه اما تصمیم گرفتم برم تحت پوشش کمیته امداد کنم خودمو برم دانشگاه آزاد توروخدا بگین سایتی هست که بتونم ثبت نام کنم چون نمیتونم حضوری برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه کمیته امداد بانکه😑 الکی که کسی رو تحت پوشش نمیگیره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

با پول کمیته که نمیتونی بری دانشگاه اونم آزاد

میری فرم پر می‌کنی میان تحقیق میکنن 

بهتره بری دنبال یه کاری بگردی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خب ما خونه هامون خوبه بیان ببین ممکنه قبول نکنن؟

خانم های مطلقه که شغل نداشته باشن میتونن تحت پوشش قرار بگیرن ولی نه وقتی تویه خونه خوب زندگی کنی و خانوادت یا خودت متمکن باشین این خدمات برای افراد بی بضاعته بعدم مبلغی نیست که باهاش شهریه دانشگاه ازاد بدی اصلا چیزی نمیشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
مگه کمیته امداد بانکه😑 الکی که کسی رو تحت پوشش نمیگیره

خب من طلاق گرفتم باید تحت پوشش کنن کسی که طلاق میگیره بره باید از نظر قانونی اگه وضع مالیشون خوب نیست تحت پوشش کنن ماهم خوب نیست

خب من طلاق گرفتم باید تحت پوشش کنن کسی که طلاق میگیره بره باید از نظر قانونی اگه وضع مالیشون خوب نیس ...

😑😑😑😑😑😑😑😃

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....