2777
2789
عنوان

کشتی نوح

| مشاهده متن کامل بحث + 21751 بازدید | 1625 پست
امام_زمان#  

سلام عزیزم چه امضای قشنگی 💗

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

سلام عزیزم چه امضای قشنگی 💗 به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله  اللّهُمَّ صَلِّ ...

ممنون عزیزم،ان شاالله شماهم به حاجتتون برسیدواسه من هم دعاکن سخت محتاجم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ت رو زجر هم میدی اگه برای رشدش لازم باشه  مثلا گاهی وقتا بعضی  بچه ها میرن مدرسه با ز ...

ولی ب خدا هم خودش هم خانواده و همسر و بچه اش در بهترین و شاد ترین حالت ممکننن،چندین ساله

شوخ سرزنده شاد

اونوخ من داغون سربه زیر ترسو

همسرم بدرفتار بااینکه من همیشه بهش احترام میزارم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سلام عزیزم ببخشید پیامتون رو الان دیدم لابه لای پیام ها گم شده بود شرمنده  عزییزمی قربونت برم ...

دشمنت شرمنده باشه

فداتم ممنون الهی خدابرات خیر بخاد❤❤

بله چ سعادتی بالاتر از این😍

ممنون میشم منم تگ کنی توی تاپیکای مهدوی🌱ان شاالله ک لایق باشم ی قدم هرچن کوچیک واس امام زمانم بردارم💜

مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌

سلام عزیزم ببخشید پیامتون رو الان دیدم لابه لای پیام ها گم شده بود شرمنده  عزییزمی قربونت برم ...

و ممنونم از اینکه دعام کردی

ان شاالله تو دنیا وآخرت یار امام زمان باشی💚💚💚

مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌

@love_passenger18   @__آرتیستون__   @تپش   @نوتلاتوچولو   @مدادر ...

متشکرم 😍💚💚💚میشه لطفا برام با دل پاکتون دعا کنین کارم درست بشه تازه عروسم ...خدا ایشالا همیشه کمکتون کنه توی زندگی خوشبخت باشین تا ابد

من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌       _شد کاربری چهارم.
ولی ب خدا هم خودش هم خانواده و همسر و بچه اش در بهترین و شاد ترین حالت ممکننن،چندین ساله شوخ سرزنده ...

خدا میخواد همین دنیا باهاشون تسویه کنه 

به هر حال ممکنه کارهای خوبی هم داشته باشه خدا نمیخواد بزاره برای اون دنیا ...میخواد اون توی همین دنیای فانی جواب خوبی هاش رو بده .

نگاه به زندگی ائمه علیهم السلام که میکنیم متوجه میشیم که خدا اگه میخواست این دنیا رو قشنگ کنه برای اولیا خودش میکرد 

پس این دنیا ارزشش رو نداره که قشنگ باشه 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

متشکرم 😍💚💚💚میشه لطفا برام با دل پاکتون دعا کنین کارم درست بشه تازه عروسم ...خدا ایشالا همیشه کمک ...

سلام عزیزم به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 

ان شاء الله خوشبخت بشی عروس خانوم زیر سایه امام زمان عج الله آقای مهربونمون 

دشمنت شرمنده باشه فداتم ممنون الهی خدابرات خیر بخاد❤❤ بله چ سعادتی بالاتر از این😍 ممنون میشم ...

عزییزمی 😍💗

خدانکنه عزیزم 

بمونی برام دوست قشنگم 💝

چشم خیلی هم خوشحال میشیم که توی جمع مون هستید عزیزم😍😍😍

الهی امین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

و ممنونم از اینکه دعام کردی ان شاالله تو دنیا وآخرت یار امام زمان باشی💚💚💚

ممنون عزیییزم از دعای قشنگت 

ان شاء الله شما هم همینطور عزیزدلم 

متشکرم 😍💚💚💚میشه لطفا برام با دل پاکتون دعا کنین کارم درست بشه تازه عروسم ...خدا ایشالا همیشه کمک ...

3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج الله 

ان شاء الله آقا صاحب الزمان آمین گوی دعاتون هستن 🤲💚

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

🌻🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹

💎دعا برای سلامتی یادگار نبوت و ولایت صاحب الزمان (عج)💎

✨"بسم الله الرحمن الرحیم"✨

💗"اَللّـهُمَّ" كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَن صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَة   وَفي كُلِّّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً  وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا برحمتک یا "ارحم الراحمین"💗

🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

💎 دعای فرج برای تعجیل در ظهور حضرت مهدی موعود (عج)💎

✨"بسم الله الرحمن الرحيم"✨

💗"اِلـهي" عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاء وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم  فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ  فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ؛ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ،

السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛"يا اَرْحَمَ الرّاحِمين"، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرین.💗

🌷🍀🌷🍀🌷🍀🌷🍀

💎"اللهم" صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎    

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

🦋خیالت را آرزو می‌کنم

برای تسکینِ دلتنگی‌هایم..

#امام_زمان ♥️

🌷اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها🌷