2777
2789
عنوان

گاهی یک عکس ...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 35 پست
عهه من فکر کردم تایپیک در مورد مضرات پیتزا وفست فودهست برای خانمهای باردار🤦‍♀️

من دیگه پشت دستمو داغ کنم اینجا تاپیک آموزشی بذارم

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من عاشق پاستیلم🙃

پس شاید الان منو درک نکنی 

همونجور که من شما رو درک نمیکردم 😂

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

شما اصلا در شمار ادمیان نمی روید که بخواهیم طبقه بندی کنیم عادی هستید یا غیر عادی 😐 ولی جدا از شوخ ...

واقعن چه چیزا من با بچه هام دعوا میکنیم شوهرم میگه من 3 تا بچه دارم😂😂😂

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
نه خالم انقدر سختگیری کرد تا حتی شده یه قطره شیر بده همش مایعات و معجون های مقوی میداد به دختر خالم ...

دم خالت گرم واقعا

اینا ک از پس من برنمیان 😁

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
دم خالت گرم واقعا اینا ک از پس من برنمیان 😁

اره بخدا همیشه میگم خدا بده از این مادربزرگا 😅