2777
2789
عنوان

گاهی یک عکس ...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 35 پست
😂😂😂پیشگیری کردی من کلا از هرچی غذائه متنفر شدم الانم با سرم زندم دیدم بدتر بدم اومد تا اینکه هوس ...

آخی حتما خیلی حالت بدشده خدا کمکت کنه بسلامت زایمان کنی

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂پیشگیری کردی من کلا از هرچی غذائه متنفر شدم الانم با سرم زندم دیدم بدتر بدم اومد تا اینکه هوس ...

عزیزم خیلی بده تنفر از غذا انشاءالله زودتر نی نی تون بدنیا بیاد این حال بد هم فراموش میشه 💕

من مامانم میگه وقتی منو باردار بود تا ماکارونی میدید حالش بد میشد الان برعکس من عاشق ماکارونیم 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

و منی که اصلا پیتزا دوست ندارم غیر عادی ام؟

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
قربونت مرسی اره عین بچه دوساله گولم میزنن تا غذا بخورم 

انشاللله سلامت باشع بچت وخودت💖💖💖

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

صددرصد😂😂

قربونت مرسی اره عین بچه دوساله گولم میزنن تا غذا بخورم 

واقعا سخته من دختر خالم بعد زایمان هم تا یه ماه حالش بد بود فقط آب میخورد 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

عزیزم خیلی بده تنفر از غذا انشاءالله زودتر نی نی تون بدنیا بیاد این حال بد هم فراموش میشه 💕 من مام ...

اره واقعا بده 

خودم ب کنار خانوادم و شوهرم کلی حرص میخورن از دستم وزنم اومده پایین و قندم و فشارم میفته اصلا ی وضعی

ولی میگن بعد چهارماه درست میشه و من امیدوارم ب ی ماه بعد

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

عهه من فکر کردم تایپیک در مورد مضرات پیتزا وفست فودهست برای خانمهای باردار🤦‍♀️

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

شما اصلا در شمار ادمیان نمی روید که بخواهیم طبقه بندی کنیم عادی هستید یا غیر عادی 😐

ولی جدا از شوخی منم اصلا پاستیل دوست ندارم به هر کی میگم میگن خاکبرسرت 

اونجوریم بده شیرش نمیاد تا چیزی نخوره

نه خالم انقدر سختگیری کرد تا حتی شده یه قطره شیر بده همش مایعات و معجون های مقوی میداد به دختر خالم تا نوه اش شیر خشک نخوره

اره واقعا بده  خودم ب کنار خانوادم و شوهرم کلی حرص میخورن از دستم وزنم اومده پایین و قندم و فش ...

به امید خدا هر چه زودتر حالتون خوب بشه 

شما اصلا در شمار ادمیان نمی روید که بخواهیم طبقه بندی کنیم عادی هستید یا غیر عادی 😐 ولی جدا از شوخ ...

من عاشق پاستیلم🙃

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.