2777
2789
عنوان

به چه ارگانی باید اطلاع داد؟

126 بازدید | 8 پست

سلام

اگر متجه بشید در همسایگی شما مرد  متاهلی به تنهایی زندگی میکند و خونش خونه فساده ...یعنی با پسر ها رابطه جنسی و مصرف مواد دارن ارگان یا سازمانی هست که بشه بهشون اطلاع داد بیان جمعشون کنن؟

پلیس 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پلیس خوب نیس  ممکنه با یه رشوه سر و تهشو هم بیاره .. باید به ا ط ل ا ع ا ت زنگ بزنه

اطلاعات کارش مربوط به مسائل امنیتیه 

پلیس هم چون به 110زنگ میزنی همه چی ثبت میشه ،یک بار ممکنه با رشوه سر و تهشو هم بیاره ولی چند بار  وچند نفر زنگ بزنن اطلاع بدن مطمینا جمعش میکنن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

دوست عزیز این وظیفه نیروانتظامیه اما چون اصطلاحا جرم غیرمشهود و در منظر عام انجام نمیشه و حدسیات شما فقط ظن و گمان هست پلیس ورود نمیکنه به این مسئله مگر اینکه شاکی خصوصی یا به عنف باشه و یا  سازمان یافته باشه گروهی باشن اینکارو کنن شکایت شما موثر باشه 

وگرنه فقط خودتونو بدنام میکنین خدای ناکرده

🌹MR🌹 آقا 🌹
اطلاعات کارش مربوط به مسائل امنیتیه  پلیس هم چون به 110زنگ میزنی همه چی ثبت میشه ،یک بار ممکنه ...

تو این مسائلم ورود میکنن.. ما یه همسایه اینجوری داشتیم خونشو کرده بود مکان، زنگ زدیم اومدن جمعشون کردن بردن 

البته خب شما هم درست میگین ۱۱۰ ثبت میشه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته