2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سرمایه ی اولیه دارین یابایدبرای کس دیگه ای کارکنید؟

سرمایه که نه 

میخوام برای کسی کار کنم

به عنوان ادیتور تو تهران

درامدش خوبه ولی خب میخوام پیشنهاد بقیه رو هم بشنوم

بستگی داره چه حقوقی بخوای! ولی به نظرم هرچی باشه برای شروع خوبه!

نه من یه کار خوب 

با درامد بالا پیدا کردم 

نزدیک به 15 تومن 

اما نظر بقیه رو هم میخوام بشنوم

نه من یه کار خوب  با درامد بالا پیدا کردم  نزدیک به 15 تومن  اما نظر بقیه رو هم می ...

خب فکر نکنم کار تو کافی نت به این قیمت برسه ولی تو این سن انواع کار هارو باید تجربه کرد تا بالاخره راهتو بتونی پیدا کنی

خب فکر نکنم کار تو کافی نت به این قیمت برسه ولی تو این سن انواع کار هارو باید تجربه کرد تا بالاخره ر ...

میدونین کنکور واقعا دلسرد کنندس

امسال با معدل خوب رشته بومی کاردانی مردود خورده بود

در حالی که همه چیز اوکی بوده

الان دنبال یه کاری هستم تا بهمن برا همون گفتم

سرمایه که نه  میخوام برای کسی کار کنم به عنوان ادیتور تو تهران درامدش خوبه ولی خب میخوام پیش ...

میتونیدنگهبان جایی بشید کارپاره وقته درآمدشم خوبه میتونیدیه پیج لباس راه بندازین اولش نمیخواد لباسهای زیادیم بخرین درحددوسه دست هی کم کم که افتادین رودور خریدتون روبیشترکنید من یکی ازفامیلامون این کاروشروع کرد ازخریدیه دست لباس خودش یه چیزی خریده بودبراش تنگ بود فروختش دیدمیتونه باپیشرفت کارش باهمین کار خونه خریدماشین خرید خیلی ازآشناهاشوبردسرکار!میتونیددوره ی کارباچرم بگذرونیدیه ماهم طول نمیکشه درآمدخیلی خوبیم داره یامیتونیدمدرک عکاسی بگیرید این به شدت کارپردرآمدیه اوایلم اگه دوربین حرفه ای نداشتی میتونی توآتلیه ی یه نفرکارکنی وبعدخودت کارت روراه بندازی.اگه توزمینه ای موفقی درسی موسیقی یا..میتونی آموزشش روراه بندازی وتدریس خصوصی بگیری‌.بستگی به محل زندگیت با۱۰۰هزارتومن میتونی آموزش پرورش قارچ یادبگیری وازاون طریق کسب درآمدکنی خیلی چیزابه ذهنم میرسه ولی چون تحصیلات وعلایقت رونمیدونم سخته پیشنهاددادن

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

میدونین کنکور واقعا دلسرد کنندس امسال با معدل خوب رشته بومی کاردانی مردود خورده بود در حالی که همه ...

کنکور واقعاااا دلسرد کنندس وقتی رتبه ی ۶۱و۸۰۰و۱۲۰۰مردودشدن حرفی نمیمونه!ولی لطفادرست روبه هیچ وجه ول نکن وسعی کن ازاون طریق کارپیداکنی شغل آزادهمون قدرکه درآمدش خوبه بگیرونگیرهم داره روز خوب وبدداره ولی شغل دولتی خیالت راحته ماه به ماه یه مقدارمشخصی روداری درکنارش خواستی میتونی یه شغل آزادم داشته باشی

کنکور واقعاااا دلسرد کنندس وقتی رتبه ی ۶۱و۸۰۰و۱۲۰۰مردودشدن حرفی نمیمونه!ولی لطفادرست روبه هیچ وجه ول ...

نه من درسم رو ول نمیکنم به هیچ عنوان

ولی وقتی ادم میبینه سوالات غیر استاندارد اون از فاجعه معدل

اون از تراز دهی بد....ادم به فکر یه کار میقته 

من ادیتورم کار با پریمیر و فتوشاپم انجام میدم

میخوام یکم پول در بیارم شاید کارم ثابت بشه 

نمیدونم شرلوک جان

نه من درسم رو ول نمیکنم به هیچ عنوان ولی وقتی ادم میبینه سوالات غیر استاندارد اون از فاجعه معدل او ...

بیشترازچیزی که فکرکنی درکت میکنم من مطمئن بودم امسال پزشکی قبول میشم توگندترین حالت بینایی سنجی چیزی لباس خریدم وسایلموجمع کردم و باکلی ذوق منتظراعلام نتایج شدم وتهش مرودشدم!من پشت کنکوریم بودم وشرایط برای شروع مجددم خیلی سخت تره فرصت ترمیمم روسوزوندم وخیلی تحت فشارم ولی به خودم قول دادم به جایی که حقمه برسم لطفاتوهم به جایی که حقته برس🌱کارکن ولی به درستم برس پیشنهاداون دوستمون برات خیلی خوب بودتوکافینت یاخدمات چاپ وساخت تابلووایناکارکن که ازمهارتات هم بتونی استفاده کنی درکنارهمه ی ایناتواوقات فراغتت هم برودنبال یه مهارت مثل تعمیرموبایل یانصب دوربین مداربسته برادر دوستم دانشجوهست ودرکنارش این دوتاحرفه روهم یادگرفته حداقل ماهی ۱۵میلیون درآمدداره!موفق باشی funxserخان

بیشترازچیزی که فکرکنی درکت میکنم من مطمئن بودم امسال پزشکی قبول میشم توگندترین حالت بینایی سنجی چیزی ...

ممنون عزیزم

باورت میشه معدلم کافی بود برای قبولی بومی خودم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

امسال واقعا داغون کردن من اعتراضم زدم ولی چشمم اب نمیخوره

من دیگه حوصله خوندن ندارم والا هی دوباره دوباره اصلا جذابیت نداره 

فوریت بیاری بهداشت بیاری فلان بیاری اخرشم برات مردودی بزنن

تو درک میکنی برادر میدونی چقدر سخته من امسال داشتم میرفتم که از دانشگاه ازاد لفت بدم

همچین چیزی شد 

تو تنها نیستی خیلیا با معدل خوب با تراز خوب مردود شدن 

فقط یه چیزی میشه ازت بخوام ؟میخوام یه باردیگه شانسمو امتحان کنم 

نیاز دارم به کمک یه نفر

ممنون عزیزم باورت میشه معدلم کافی بود برای قبولی بومی خودم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد امسال واقعا ...

رییس وقیح سازمان سنجش که علنا گفت تمام مراحل سیستمی انجام شده واحتمال خطاوجودنداره منم اعتراض زدم احتمالامنتظرتکمیل ظرفیتم بمونم شماهم اون موقع بازدفترچه رویه چک کن شایدچیزی که میخوای ظرفیت داشت وقبول شدی!سوالی چیزی باشه درخدمتتونم ضمنامن خواهرم