2777
2789
عنوان

پاره شدن کیسه آب و حالا عفونت در خون

2134 بازدید | 51 پست

سلام

من سه شنبه کیسه آب پاره شد و واقعا نمیدونستم کیسه آب پاره شده چند بار به دکترم زنگ زدم به خودش زحمت نداد جواب بده تب و لرز کردم تمام بدنم درد میکرد تا اینکه پنجشنبه خونریزی شدید کردم و تا رسیدم بیمارستان دوقلوهامو توی 23 هفته طبیعی به دنیا آورده یعنی تمام درد ها رو کشیدم ولی بچهامم از دست دادم حالا الان 5 روزه بستریم میگن عفونت وارد خونت شده تا تموم نشه نمیتونم برم خونه حالا منو آورده بخش زنان. 

حالا هر چقدر خون از دست دادم و توی icu هم بودم به کنار مامان بیچاره ام هم الان 3 روزه اینجاست دیابت داره بیشتر از خودم نگران اونم همش هم صدای بچهای تازه به دنیا اومده میاد و بیشتر افسردگی گرفتم ولی جلوی مامانم نشون نمیدم هر لحظه دارن بهم آنتی بیوتیک میزنن همش آزمایش میگیرن ولی نمیدونم دیگه تا کی قراره اینجا باشم برام دعا کنید زودتر خوب بشم و از اینجا خلاص بشم خدا بچهاتونو براتون حفظ کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم چرا ما زنا انقد سختی و اذیت میکشیم به مردا هیچی نمیشه🥲ایشالا سریع خوب شی عزیزم 

بیچاره شوهرمم چقدر گریه کرد الانم نگرانم نکنه این همه سختی کشیدم اصلا نتونم برگردم خونه 

سلام

خداحفظ کنه خودت و‌مادرت رو

ماسک بزنید اونجا ویروس نگیریدمتاسف شدم

من جات بودم از دکتر شکایت میکردم که این بلا رو سرکسی نیاره و دیه هم میگرفتم 

شما دربارداری دوم باید سرکلاژ کنی یعتی رحمت رو بدوزی که بچه سقط نشه چون توانایی رحم درنگهداری جنین تا ماه نهم مهمه

قبلش پیش یه دکتر باسواد و باتجربه برو ببین علت پارگی کیسه اب اونم تو اون سن ازبارداری چی بوده تا دوباره پیش نیاد 

خدا باز هدیه اش رو میده بهتون ناامید نباشید این روزا هم میگذره

منم خودم قبل تک فرزند پسرم یه سقط داشتم درکتون میکنم

بمونید خوب بشید و سالم مرخص بشید عفونت باید ازبین بره تو بدنتون

بگید چند تا کیسه خون بزنند بهتون تااونجا هستید وگرنه تاسالها کم خونی میگیرید مثل جاریم

دعاتون میکنم

پوست خودم و مامانم کنده شد تا صبح چندبار بیدارمون میکنن بیچاره مامانم

بگید چند تا کیسه خون بزنند بهتون تااونجا هستید وگرنه تاسالها کم خونی میگیرید مثل جاریم هنوزم کم خونه

دعاتون میکنم 

خیره ان شاا…

سلام خداحفظ کنه خودت و‌مادرت رو ماسک بزنید اونجا ویروس نگیریدمتاسف شدم من جات بودم از دکتر ش ...

ممنونم آره مامانم ماسک میزنه منم از ویروس یه کربلایی محترم که میگفت نه حساسیت دارم سرما خوردم دکتر عفونی گفت بخاطر همون بوده دهانه رحمم پایین بود دکتر گفت مشکلی نداره و عملم نکرد جفتم پایین بود اصلا به خودش زحمت نداده بود بگه که من که این همه دعایت کردم بیشتر رعایت کنم خدا ازش نگذره تو فکر شکایت هستم فقط حالم خوب بشه باید یه روزم برم مطبش و اونجا هم آبروشو ببرم

بگید چند تا کیسه خون بزنند بهتون تااونجا هستید وگرنه تاسالها کم خونی میگیرید مثل جاریم هنوزم کم خونه ...

خون بهم زدن همون لحظه ولی الان میگن خونم خوبه نمیدونم. ممنونم

ممنونم آره مامانم ماسک میزنه منم از ویروس یه کربلایی محترم که میگفت نه حساسیت دارم سرما خوردم دکتر ع ...

بله متاسفانه شنیدم مبتلایان ویروس کربلا همه رو بیمارکردند

انقدر بیسواد بوده نمیدونسته جفت پایین ودهانه ی رحم پایین تازه دوقلو همون ماه های اول سرکلاژ میخواد

بعضیاشون گاو تشریف دارند ازبیسوادی

وقتی به امید خدا خوب شدی تامراحل اخر شکایتت برو خسته نشو انقدر کشش بده تا ازش خسارت بگیری تا ادب بشه دوباره تکرار نکنه و‌باجون سه تا ادم بازی نکنه

خدارحمت کرد بخیر گذشت و از اس سی سو خارج شدی

اگر تهرانی یه دکتربسیار باتجربه وعالی معرفی کنم بهت خودم و اقوام و غریبه ها پیشش رفتیم راضی بودیم

به هرکسی شماره دادم و رفت پیشش دعام کرده