2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

357 بازدید | 110 پست

سلام خوشگلای مهربونم من با یه اقایی هستم نزیک دو ماه ک مجازی اشنا شدیم ولی فاصلمون کمه با ایشون یبار دگ تصویری صحبت کردم ک کم بود تایمش و خاستگاریمم اومده ک خونوهدم ندادن منو امشب بار دوم رفتیم تایمش ببشتر بود ک دید من گفت چقد خوشگل شدی همشم نگام میکرد امشب برخلاف سری قبل بعد شارژم کم بود گفتم قط میکنم هی میگفت نه یکم دگ ولی قط کردم پیام داد گفت تلعنی میخام باهات حرف بزنم گفتم بزار گوشیم شارژ شه گفت کاراتو کردی پیام بده زنگ بزتم ۴۰ دیقیه بعد پیام دادم ولی اصلا سین نزد یعنی میگم نکنه از ظاهرم خوشش نیومده اخه حضوری همو ندیدیم فقط همین دو بار تصویری بود این خاستگاریم زنگ زدن خاهرم ک جوابشون کرد خیلی درگیرم فک کنین خاهرتونم به خدا ارومو قرار ندارم یچیزی بگین اروم شم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

چرا قبول نکردن حضوری بیان؟؟؟؟

گفتم ک فاصلمون هس نه زیاد ولی خب خونوادم مخالفن جوابشون کردن این پسرم گفت من دس بردار نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیفهمم چرا تو اپلیکیشن ها پیام میدید؟! خب طرف نخوابیده تو اونجا که. پیامک چه ایرادی داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین عزیزم فقط هر کاری میکنی عجولانه نباشه، که ضررر می بینی، اگه نپسندید که لابد قسمت نبوده 

من خودم با همسرم مجازی آشنا شدم با همم ازدواج کردیم با وجود اختلافات همو دوست داشتیم ولی الان بعد۸سال زندگی مشترک با وجود بچه داره کارمون به جدایی میرسه 

پس اگه قرارع جدا بشید و به درد هم نخورید ، امروز بهتر از ۸سال دیگست!!!!

نزار عشق چشم و‌گوشتو کر کنه، صبور باش ، بخدا توکل کن، تحقیقات و رفت و آمد قبل عقد ادامه بده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

بخاطر اینکه قسم دادی میگم

من نفهمیدم مشکل کجاس

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
وای دختر شاید نت نداره شاید خوابش برده شاید یهو مشکل پیش اومده بعدشم یکم اعتماد ب نفس داشته باش

چی بگم والا اعتماد بنفس ندارم از لحاظ ظاهر که همه میگن من سرترم خیلیییی دوستم میگفت من بودم جوابشو نمیدادم ولی خب هممون دختریم اعتماد بنفس گاهی پیش میاد نداشته باشیم

ببین عزیزم فقط هر کاری میکنی عجولانه نباشه، که ضررر می بینی، اگه نپسندید که لابد قسمت نبوده  م ...

چی بگم والا انقد استرس دارم حالم بده