2777
2789

علوم تربیتی دولتی شهر دور آوردم باید بمونم خوابگاه ولی خودم فرهنگیان میخوام و سال اولم هم بود.

نميدونم برم یا بمونم.

اگه برم مشخص نیست با همه سختی هایی که تحمل میکنم ۴ سال دیگه آزمون استخدامی باشه یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رشته شما شهر خودت علوم تربیتی آوردن کاری نداره تو یکسال بخونی حتی علوم تربیتی بهترین دانشگاه ها رو هم میاری ولی من تجربی بودم که خب موفق شدن تو تجربی راحت نیست و برگردم عقم پشت نمیمونم

میموندم پشت کنکور بودن سختی داره ولی اگه نتیجه بده می ارزه پیام نور یا آزاد همیشه میتونی بدی فرصت هاتو نسوزون 

یک عمر دور و تنها، تنها به جرم اینکه او سر سپرده میخواست من دل سپرده بودم... 🙂
رتبم ۵ هزار شده بود زورم میاد‌. بمونم پشت کنکور خیلی از لحاظ روحی اوضاع بد میشه یعنی؟

رتبت ک خوب بوده حتما درست انتخاب رشته نکردی 

ولی بنظرم پشت کنکورموندن ریسک چون روحیه خیلی بالایی میخادواینک هرسال سخت ترمیشه

اگر برگردم قطعا یکسال میموندم پشت کنکور 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
رتبم ۵ هزار شده بود زورم میاد‌. بمونم پشت کنکور خیلی از لحاظ روحی اوضاع بد میشه یعنی؟

رتبه ات که عالیه چطوری شهر خودت نیاوردی ساکن کجایی؟تهران؟

بنظرت استعدادش رو داری حتی ۳ رقمی بشی