2777
2789
عنوان

زونا

854 بازدید | 15 پست

خواهش میکنم اگر کسی راجع ب بیماری زونا اطلاعاتی داره مسکنی برا دردش میدونه بهم بگه پدرم خیلی اذیت شدید نمیتونه بخوابه تب ولرز شدید داره چ غذایی براش درست کنم خوبه 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

حتما ببر متخصص عفوني دارو بده

الان قرص ضد تبخال ميخورن؟

روز چندم هست

خنكي بايد بدي

ليموشيرين بده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما ببر متخصص عفوني دارو بده الان قرص ضد تبخال ميخورن؟ روز چندم هست خنكي بايد بدي ليموشيرين بده

عزیزم الان یک هفته تاول ها خوب شدن تقریبا ولی دردش شدید

حتما ببر متخصص عفوني دارو بده الان قرص ضد تبخال ميخورن؟ روز چندم هست خنكي بايد بدي ليموشيرين بده

قرص اسکلوویر مصرف میکنه با پماد کالامین و موپریسین

عزیزم الان یک هفته تاول ها خوب شدن تقریبا ولی دردش شدید

اره درد زياد داره

بايد براي التهاب عصب ها دارو ميخوردن نميدونم چند روز گذشته ولي ببريد دكتر يا ويزيت انلاين مشاوره نلفني

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
زونا درد زيادي داره قرص اصلي ك اسيكلوور هست ي دونه قوي تر هم هست  مسكن ديكلوفناك  ضد خار ...

بدن درد شدید داره طوری ک نمیتونه راحت بخوابه حالا نمیدونم این بدن دردش طبیعی دوره درمانش تاکی؟ 

اره درد زياد داره بايد براي التهاب عصب ها دارو ميخوردن نميدونم چند روز گذشته ولي ببريد دكتر يا ويزي ...

دارو فقط استامینوفن و اسیکلوویر دادن باپماد

مامان من بعد از زونا شكسته شد يك دفعه پير شد انقد ك درد داشت از بعدش لرزش توي صداش ايجاد شد همون ...

ای خدا پدرم خیلی اذبت خیلی نگران حالشم😓

يكماه طول ميكشه تا درد ساكت بشه  ب مرور همين جايي ك ناول زده بيرون منتهي ميشه ب يك سري عصب اين ...

درسته مرسی عزیزم فقط نمیدونم چ خوبه بخوره غذا چی خوبه 

درسته مرسی عزیزم فقط نمیدونم چ خوبه بخوره غذا چی خوبه 

عدس خنك هست 

ي چيز سبك 

چيزي ك گرمي هست و چرب هست ندين 

مايعات زياد بخورن ك ويروس فعاليتش كم بشه دفع بشه

شيريني و شكر هم بد هست كلن براي هر بيماري ويروسي بد هست سيستم ايمني رو ضعيف ميكنه

ب غير از اينا ديگه هر چي بخورن مهم نيست

بچه و خانم باردار نزن پيش شون

مرسی عزیزم

نگران نباش خوب ميشن

فقط استراحت كنن توي محيط ساكت