2777
2789

شما چنین حسی ندارید؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

میشه برای اینکه فردا برام روز بدون استرس و اضطراب و نگرانی باشه و از ته دلم شاد باشمو بخندم

دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستین

💜💜💜❤💚❤💚❤💚❤💚💜💜💜

فرستادین لایک کنید ممنون

بخشش اسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرامنم اینجوریم...حس میکنم خیلی ازفرصتام از دست رفت

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

هرروز و هر ساعت

مخصوصا با یه بچه تو خونه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

من مورد شمارو نمیدونم ولی ادمیزاد 70 80 سال عمر میکنه پس حداقل 30 40 سال وقت واسه جبران داری معمولا 30 سالگی این افکار میاد ولی با شروع سی و یک کم کم همه چی رو به هیچ جات میگیری و بی خیالتر میشی  

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
خوب چون نتونستم سرکار برم چرا ..... البته من ۴۰ سالمه

منم ۴۰ ام

ماها از قدیمی های اینجا باهم بودیم

میبینی جقدر همه رفتن جلو . ما موندیم 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم همین حس و دارم . قبلا میگفتم کو تا ۳۰ سال .اما بعد این عدد خیلی سریع داره میگذره 

سریع تر و خسته تر 

من ماه دیگ ۳۱ سالم میشه تاحالا همش خوردم و خوابیدم و یه مدرک الکی و چندتا کلاس هم رفتم ولی در کل راحت بودم بااینک یه خانواده عوضی و اشغال دارم و تنها مشکل زندگیم این خانوادم اشغالند وضع بابام خوب یکی از برادرا اشغالم همه پولاش میبره هی حرصم میگیره مامانمم چندمیلیارد طلاداره میخواد اونارو هم داداش اشغالم ببر و برادر دیگ و خواهرهم دارم ولی به اونا و من نمیدن و باباومامانم عوضین همش به اون اموالشون میدن ارث مامانمم اون اشغال برده خدانابودش کن ارزوی مرگشون داره در مورد زمان از دست دادن هم یکم این حس میکنم ولی خب حس میکنم هنوزم اول جوونیم هس و هیچ حس پیری با عقب بودن ندارم ولی از تنبل بودنمم ناراحتم دارم زبان میخونم مهاجرت کنم گاهی تنبلی میکنم تو زبان خوندن ولی دیگ باید دست بردارم از تنبلی و زودتر تکلیف زبان و زندگیم معلوم کنم🙃😺

من ماه دیگ ۳۱ سالم میشه تاحالا همش خوردم و خوابیدم و یه مدرک الکی و چندتا کلاس هم رفتم ولی در کل راح ...

کجا میخای مهاجرت کنی

چرا ب اون داداشت پول میدن شغل داداشت چیه مگه