2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

70 بازدید | 2 پست

سلام🥲

یازده انسانیم 

تو ی شهر کوچیک ک همه همو میشناسن 

ع بچگی عاشق معلم شدن بودمو برا همی اومدم انسانی ولی الان واقعا ب ی جایی رسیدم ک دلم میخواد خودمو با همه کتابام بسوزونم 

صبح رفتم پیش مشاور مدرسه برا اینکه بدونم تا چند هزار بیارم قبول میشم چون تو گوگل کلی عدد و رقم دیدم بودم و نمیدونستم درستش کدومه 

من رفتم نشستم و صحبت کردیم گف اگ رتبه ات زیر ۱۵۰۰ نشه ما تورو اصن قبول نمیکنیم

منم گفتم کسی ک زیر ۱۵۰۰ شد اصن نمیاد فرهنگیان ک منظور و قصد بدیم نداشتم 

گف ببین کلا تو شانس قبولی نداری ما فلانی و فلانی رو قبول میکنیم سه نفر از کلاسمون اسم برد ک خدا شاهده زار میزنه اینا از من خنگ ترن ولی دوتاشون سهمیه جانبازی و ای چیزا دارن و هر سه شونم سهمیه فرهنگیان دارن 

منم خب زورم گرف گفتم انتظار شمام بی جاس شما اصن امکاناتتون در حدی نیست ک بتونید رتبه زیر ۱۵۰۰ تو مدرسه داشته باشید تو این مدرسه از وقتی تاسیس شده جمعا ده تا معلم پرورش ندادید و همه معلمای مام ع ای شهر و اون شهرن و تجربیام ک حتی ی دونه هم ب عنوان مثال چیزی نشده و چیزی نیاورده و الان نصف بیشتر درسا معلم ندارن و کسی داره تدریس میکنع ک تخصصش نیس

گف فک نمیکنم اینا ب تو ربطی داشته باشه معلمامونم هر جورین مهم اینه اداره قبولشون کرده 

در ضمن برا فرهنگیان ما دنبال افراد نخبه ایم ن هر کسی 

منم اعصابم خورد شد پا شدم اومدم بیرون🥲

فردام ی امتحان و دوتا پرسش داشتیم ولی از وقتی اومدم ی سره گریع کردم و واقعا هیچ انگیزه ای برا خوندن درس ندارم دیگه:)💔

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

وات.؟

برات مهم نباشه

من رفتم مشاور ، آموزش پرورش واسه خلبانی ، گفتن ده درصد احتمال قبول شدنت هست ولی گوش ندادم سال دیگه هم دارم میرم آموزشگاه واسه دوره هاش

اصلا برات مهم نباشهه بخون حتما بهش میرسی عزیزم اصلا نگرانش نباش به ایندت فکر کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷