2777
2789
من 10 روزه عمل کردم  با بیهوشی بود 5 تا بودن در آوردم البته جربی نبود کیست بود منتظرم جواب آز ...

وای عزیزم بیهوش شدی برا ما ام بیهوش میکنن درد داشت ؟ خیلی بزرگ بود ؟ اینم کیسته آخه چرا آزمایش خیلی بهم ریختم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره با بیهوشی بود چون تعدادش زیاد بود درد مه داشت ولی با مسکن  خوب میشد ازملیش برای اینه که ن ...

نه عزیزم فقط بزرگ شده بود و موقع خواب شانه زدن اذیت میکرد ، آخه مگه نوعش کیست پیلار نیس دیگه آزمایش چیه ، ایشالله زود خوب شب عزیزم فردا عمل خوب بودی؟

منم دقیقا همینطور بودم

تا 48 ساعت باند پیچی بود بعد باز مردم رفتم حموم و رفتم دکتر یه چک کوچدلو کرد گفت خوبه 

من برا دردش استامینوفن کدئین میخوردم چون هميشه برا سر دردم ژلوفن میهوردم اثر نداشت همون ژلوفن بهتر بود

منم دقیقا همینطور بودم تا 48 ساعت باند پیچی بود بعد باز مردم رفتم حموم و رفتم دکتر یه چک کوچدلو کرد ...

اخی عزیزم ببخشید سوال میکنم اینجا هیشکی جوابمو نداد شما دادی چه قد عملت طول کشید چند ساعت بعد به هوش اومدی بعدش میشه رانندگی کرد؟

خواهش میکنم عزیزم راحت باش

من 8و نیم تو اتاق عمل رو تخت بودم که بیهوشی زدن وقتی به هوش اودم 11 و نیم بود تا بردن تو بخش نزدیک 12 بود تا ساعت یک هم مرخص شدم البته بعد از اینکه راه رفتم و ادرار کردم🤭و 

برای سر گیجه و دردم امپول زدن تو سرم

من که یه مقدار تهوع ه و سرگیجه داشتم فکر نکنم راحت بشه رانندگی کنن

درد و سوزش هم تا 5 روز داشتم تهوع هم داشتم که دکتر گفت عوارض بیهوشی هست

احساس کشیدوی جای بخیه ها سوزش خارش هم هنوز دارم

ولی خیلی کمتر شده نسبت به روز های اول 

خواهش میکنم عزیزم راحت باش من 8و نیم تو اتاق عمل رو تخت بودم که بیهوشی زدن وقتی به هوش اودم 11 و نی ...

وای الهی که قد اذیت شدی چند تا بخیه خورد برا ما هشتاس بعد به هوش اومدن نفس تنگی نداشتی

وای الهی که قد اذیت شدی چند تا بخیه خورد برا ما هشتاس بعد به هوش اومدن نفس تنگی نداشتی

نه تنگی نفس نداشتم 

وقتی چشمامو باز کردم درد داشتم که وقتی اومدم تو بخش مسکن زدن آروم تر شد

خودم که دوست ندارم ببینم نزدیک 15 تا بخیه فکر کنم باشه مامان نگاه کرد

نه تنگی نفس نداشتم  وقتی چشمامو باز کردم درد داشتم که وقتی اومدم تو بخش مسکن زدن آروم تر شد خ ...

سلام عزیزم برا ما رفته امروز بره عمل از صبح ازش آزمایش گرفتن از شما هم آزمایش گرفتن قبل عمل ؟ ساعت۱۲ دکتر میاد خیلی میترسم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792