2777
2789
عنوان

داغونم داغون

102 بازدید | 7 پست

احساس ناامیدی مطلق دارم خیلی خستم فکرم داغونه تقریبا دوساله اقدام ب بارداری کردم اما باردار نشدم الانم  قرص مدروکسی پروژسترون استفاده کردم ۵ روز از قطع کردنش میگذره پری نشدم تازه بیبی چک زدم منفی شد دنیا رو سرم خراب شد خسته شدم دیگه از بس ک منفی بودن بیبی چکام😭😭😭😭

من ۸ساله........میشه بپرسم روزی چندتا مدروکسی میخوری وبرا تنظیم پریود میخوری

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت قسمتت باشه بچه دار میشی خودت رو با فکرهای منفی اذیت نکن

خیلی سختمه شوهرم ازم پرسید چی شد گفتم هیچی نیس گفت خداروشکر این کلمش داغونم کرد خداروشکر میکنه ولی میدونم خیلی بچه دوست داره ولی بازم میگه خداروشکر 

دوسال مگه چقدره من ۱۴سال منتظر بودم وبعدش عکس رنگی انداختم همون ماه مثبت شد🙁

بنظرت علت ناباروری چیه ... من الان مجردم و پریودیم الان ی هفته نشدم میترسم بعدا خدای نکرده این مشکل پیش بیاد

میگذره(:
بنظرت علت ناباروری چیه ... من الان مجردم و پریودیم الان ی هفته نشدم میترسم بعدا خدای نکرده این مشکل ...

علتش بیشتر استرسه واینکه زمان پریودی دوش آب گرم ممنوعه واون تایم باید غذاهایی با طبع گرم خورده شه که رحم گرم بمونه واز همه مهمتر تا قبل از تولد اولین نوزاد استفاده از قرصهای ضدبارداری ممنوع

نگران نباش مجردا اغلب اگه کیست نداشته باشن طبع سردی باعث نامنظمی پریود میشه