2777
2789
عنوان

فامیل فتنه گر

381 بازدید | 11 پست

خانمای عزیز میشه کمکم کنین دیگه دارن میمیرم از حرص...من از بچگی از خانواده مادرم خیر ندیدم همیشه سرشون تور کار هندیگه س پشت هم میزنن و روز بعد خونه همن همش بتنه میندازن تو زندگی هم همدیگه رو مسخره میکنن تهمت میزنن توهین میکنن دعوا به پا میکنن اخیرا بدترین دعوا رو راه انداختن بخاطر عروسی من که دوسال پیش بوده😐یعنی از وقتی ازدواج کردم تلاش کردن بهم بریزن زندگیمو تا بعد ۲ سال موفق شدن قطع رابطه کردم سرد رفتار کردم قهر کردم اصلا فایده نداشت بازم سر و کله شون غیر مستقیم پیدا میشد الان شماره مو عوض کردم و جز مامانم کسی نداره حتی خواهرام الان ول کن مامانم نیستم همش شماره مو میخوان واسه شروع فتته های جدید دیگه خستم هرکاری کنم بازم سر و کله شون پیدا میشه شهر غریبم نهایت ۳ ماه یبار میرم از ترس اینا فقط ۲ روز خونه بابام میمونم دیگه چیکار کنم بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رک بهشون بگو از دست توهین ها و اذیت هاشون خسته شدی و دیگه نمیخوای باهاشون رفت و آمد کنی

بخدا نمیدونم دیگه به چ زبونی بگم گفتم بارها پشت بندش صدتا حرف دراوردن و فحش دادن گوش ندادم گفتم مهم نیست بازم اصلا اونا نبودن انگار 

اره یکیشون البته عروس خالمه فقط از طریق اون دارم نابوو میشم بیشتر 

نمیدونم چی بگم معلوم نیست چرا آدما اینجوری شدن هیچ کسی سرش تو زندگی خودش نیست کاشکی آدما حتی خودمون خوب میشدیم قشنگ تر رفتار میکردیم به کسی اذیت نمیکردیم و به حق خودمون قانع بودیم

نمیدونم چی بگم معلوم نیست چرا آدما اینجوری شدن هیچ کسی سرش تو زندگی خودش نیست کاشکی آدما حتی خودمون ...

اره باور کن با وضعیت بارداریم دیشب کلا ۳ ساعت خوابیدم هرکاری میکنم ذهنم خالی نمیشه نمیدونم دیگه چیکار کنم فقط خدا بهم صبر بده و از اونا نگذره که همچین بلایی سر زن باردار میارن 

اره باور کن با وضعیت بارداریم دیشب کلا ۳ ساعت خوابیدم هرکاری میکنم ذهنم خالی نمیشه نمیدونم دیگه چیکا ...

میگن زمان همه چی را درست میکنه ولی این لحظه ها و این زمان هیچ وقت برنمیگرده تموم حرصی که الان میخورید روی بچه تون اثر میزاره اینا هیچ وقت برنمیگرده ودراینده  قابل جبران نیست

میگن زمان همه چی را درست میکنه ولی این لحظه ها و این زمان هیچ وقت برنمیگرده تموم حرصی که الان میخوری ...

بخدا خودمم نابودم بلایی سرم اوردن قشنگیای زندگیمو اصلا نمیبینم قبلا چقد خوشحال بودم دیروز حتی شوهرم اون چیزی که ماها ارزوشو داشتم برام خرید حتی نتونستم ازش تشکر کنم نمیدونم شام و نهارم چیه بخدا زده شدم از شوهرم حتی از دست اینا اون از اوایل ازدواجم که هروز هروز باعث میشدن از شوهرم دور شم با این جمله ها که فلانی نمیدونی چه شوهری کرده چه کارایی کرده براش درحالیکه نصف کارای شوهرم واسه من نبود اما باز متنفر میشدم از زندگیم و خودم

فقط میتونم بگم زندگی همینه منم دارم ماها باید خودمون محکم باشیم خداروشکر ازشون دوری ، به زندگیت برس وقتی دیر به دیر میبینیشون و تلفنی باهام ارتباط ندارید برو خداروشکر کن

زندگیتون را یه دایره بکش و هرکسی را تو اون دایره راه نده ولشون کن حق داری بازم میگم حق داری خودمم تمام این شرایط را داشتم ولی رها کن اگه نمیتونی سر خودت را مشغول کن تا وقتی وقت واسه فکرکردن داشته باشی همینه

من سه ساله بدترین شرایط را با فامیل داشتم و هنوزم دارم ولی سعی کردم قوی باشم هرکی اذیتم کنه اولش تحمل میکنم ولی بعدش راحت میزارمش کنار و دیگه بهشون فکر نمیکنم و اونا بیشتر حرص میخورن الان جوری برا خودم برنامه ریزی کردم که سرم گرم زندگی و بچه هام باشه که نتونم خیلی فکر کنم

با خیال راحت قطع ارتباط کن

هممون ازین فامیلا داریم ، 

سم اند سم، من شماره خونک روهم عوض کردم

اصلا نمیدونم کی شماره منو داده بود، من هفت سال پیش فقط تو تالار عروسی دیده بودمشون، زنگ میزدن دو نفرشون

ببینم روگوشیم هم برنمیدارم خطمم کسی نداره ،

بخاطر فامیل حرص نخور فقط بنداز دور