2777
2789
عنوان

عجب گیری کردم ها 😭😭😭

159 بازدید | 17 پست

دیروز داشتم با نامزدم صحبت میکردم چند ماهه نامزدم یک سال هم تقریبا دوست بودیم 

من چند روز پیش امتحان خیاطی داده بودم از صبح تا نزدیک ظهر خیلی خسته شدم کل بدنم درد میکرد دستم پاهام کمرم ینی کلا یک روز خوابیدم حتی اون روز نمازمم نتونستم بخونم به نامردمم میگفتم .

بهم میگه همه حتما یه کمبودی تو بدنت داری میگم نه بابا اینطور نیست .

گفت اومدنی میام می‌برمت آزمایش کلی 😑😐

کار سخت مون از این به بعده چرا زود خسته میشی نگران شدم 😐

دیدم اصرار می‌کنه گفتم خودم میرم آخه شهر مون جداست .اونم اصرار که نه خودم می‌برمت 

امروز هم صحبت کردیم گفت تهران خوبه توکلینک فلان آشنا داریم بریم اونجا 

گفتم باشه 😐ولی دلم نمیخاد 

این هفته هم عمل لازک چشم دارم 😐😐 هر چی گفتم نیاز به استراحت دارم .گفت نه میام میریم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

خوب مگه چیه

یه سر برو دیگه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

نمره چشات چنده؟ منم میخوام عمل کنم چشامو

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐 این فک میکنه تو مریضی چیزی داری  بعدا داشته باشی بیچاره شدی

نه 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
چرا حس کردم میخواد بفهمه سالمی یا نه😄✋عیب نداره برو باهاش

نه بابا 

6 7

قیمت این لازک چند میشه برات؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣