2777
2789
عنوان

خوشکلای چادری 😍

261 بازدید | 23 پست

مخصوصا دانشجو ها

بهم‌ بگین تو فصل سرما چی میپوشین زیر چادر که هم قشنگ باشه هم گرم باشه؟؟

من دیروز  آزمایشی تو خونه هودی پوشیدم روش چادر گذاشتم باورتون نمیشه شدم مثل زنای ۸۰ کیلویی😫

از طرفیم نمیشه لباس گرم نپوشم....از همین حالا که فقط تو خونه ام سینوزیتم عود کرده سردرد و کلافگی دارم.... سرما هم نزدیکه 

شما چی میپوشین؟؟

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم برای خفظ سلامتیت هرکاری لازمه‌بکن.شده قد زنهای ۸۰کیلویی هم بشی مشکلی نیس.برای خودتو‌سلامتیت زندگی کن نه حرف بقیه.بذار هرکی هرچی میهواد بگه.همه میدونن زمستون عالم و ادم لباس گرم تنشونه پس کسی بهت نمیگه چرا یهو چاق شدی و.. اصا حتی بگه هم مهم نیس اگه چادر ساده میپوشی زیاد نشون نمیده ولی چادر عربی یا دانشجویی باشه تابلوتره

هرچی بدون کلاه

هودیو چیزای کلاه دارو زمانی که تو ماشینم یا فقط میخوام برم بین فامیل و مهمونیای مختلط میپوشم یا شایدم برم کوهو اینا

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)